Címlapsztori

„Meglep, hogy Adéllal együtt maradtunk”

Az elmúlt két évben hatalmasat változott Istenes Bence és családja élete, ami párkapcsolatukat is alaposan próbára tette.
álarcos énekes család csobot adél foci istenes bence karrier műsorvezető német x-faktor németország őszinteség rtl klub szurovecz kitti zsűri

Nem mondom, hogy könnyű két év van mögöttünk – meséli az Álarcos énekes műsorvezetője, Istenes Bence. – A Németországba való költözés Adéllal a kapcsolatunkat is próbára tette. Számomra nem volt nagy változás, hogy külföldre költöztünk, hiszen München környékén nőttem fel, anyanyelvi szinten beszélek németül, és itt él édesanyám is, akinél jobban senki nem örült annak, hogy végre – ráadásul a két imádott unokájával együtt – a közelében vagyunk. Adél viszont nehezen viselte a helyzetet, amit meg is lehet érteni, hiszen ő hozta a nagyobb áldozatot. A karrierje egy részét és a barátait is hátrahagyta a családunkért, ráadásul nem beszélt németül. Ez kezdetben okozott köztünk súrlódásokat. Ami a szívemen, az a számon típusú ember vagyok, és Adél is ilyen, így hát sokszor van, hogy hevesen vitatkozunk, veszekszünk, előfordulnak ajtócsapkodások is, de azt hiszem, éppen ez az őszinteség vitte előbbre a kapcsolatunkat, és végül is utat találtunk egymáshoz a megváltozott helyzetben.”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete