Címlapsztori

„Féltem a családomat a vírustól”

A 16 hónapos Medox boldogan puszilgatja anyukája pocakját. Vajon a kislegény hogyan fogadja majd a húga, Nina érkezését?
apás szülés család császármetszés epidurális érzéstelenítés holczhaffer csaba kismama koronavírus kulcsár edina szabó andrás csuti szülés szülőszoba televíziós szereplések üzletasszony vírus

A bájos kismama áprilisra várja kislánya érkezését, de addig még rengeteg a tennivalója. Úgy érzi, bírni fogja a munkát, bár mostanában fáradékonyabb. „Nehezen viseltem a telet. A frontokra nagyon érzékeny vagyok, és utálom azt is, hogy rétegesen kell öltözni, nehogy megfázzak. Pár hónappal ezelőtt egy csúnya vírus így is elkapott, folyamatosan görcsölt a gyomrom, és sokat hánytam. Kórházba is kerültem egy kis időre, mivel félő volt, hogy kiszáradok” – meséli a 29 éves Kulcsár Edina, aki a most már a családjáért is aggódik. „Életem egyik legszebb napjának kellene, hogy legyen a második gyermekünk születése, de szerintem teljesen más lesz ez a mostani öröm, mint Medoxnál. Én is tartok a vírustól a családom miatt. Próbálok pozitív maradni, és hinni abban, hogy hamar vége lesz a rémálomnak.”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete