Címlapsztori

„Nosztalgiával gondolok vissza a békésebb világra”

Jennifer Aniston és Brad Pitt NEM randiznak. Vagy ha igen, olyan ügyesen csinálják, hogy senki nem jött rá. És jól teszik. Mert senkinek semmi köze hozzá, hogy csak barátkoznak, időnként telefonálnak, vagy minden estéjüket együtt töltik.
brad pitt edzés edzésmódszer jennifer aniston jóbarátok mozgás návai anikó pilates producer sorozat the morning show című sorozat

Végre, annyi év kihagyás után a Jóbarátok visszatérnek a képernyőre! Nem sorozatként, csak egy alkalommal és csak egy órára – a szereplők 3-4 millió dollárt kapnak fejenként érte. Hogy miért éri meg a televíziós csatornának? Mert amikor Jennifer Aniston elindította az Instagramját, pár óra alatt 1 millió like-ot szerzett azzal, hogy „jóbarátaival” pózolt.
Megtanultál kiállni magadért?
Igen. És rájöttem, hogy ezzel semmi baj nincs. Mert rájön az ember, hogy van miért kiállnia. De pár évig tartott, mire összeszedtem az önbizalmamat, hogy kinyissam a számat. Harminc éve vagyok a pályán, és ugyanennyi ideje élek mikroszkóp alatt. Voltak pillanatok, amikor én voltam a média kedvence, aztán hirtelen leesett a korona a fejemről.
Pedig médiaszempontból egyre veszélyesebb világban élünk. Az internetre minden felkerül…

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete