Címlapsztori Sztárok

Ez a jóképű pasi Köllő Babett ritkán látott ikertestvére: Rolanddal egészen máshogy néznek ki

A színésznő csak ritkán mutatja meg a közönségnek is jóképű ikertestvérét, a Meglepetés magazinnal azonban kivételt tett és azt is elmesélte, hogyan telik majd a nyár náluk.

A színésznő körül nyáron is zajlik az élet: egyszerre több dolgot is kézben tart. Folyamatosan szerepel különböző tévéműsorokban, heti gyakorissággal képzi magát, és azon dolgozik, hogy szerettei kedvében járjon.

– Édesanyám és az öcsém hazajöttek látogatóba Los Angelesből. Ők ugyanis 2009 óta ott élnek. Amikor a szüleim elváltak, anyukám 50 éves kora körül gondolt egy merészet, és az addigi életét feladva Amerikába költözött. Vízum­lottóval jutott ki, ami teljesen legális. Vitte magával a kisebbik tesómat, Mersét, aki akkoriban még kamasz volt. Az évek során az öcsém na­gyon szép karriert futott be: pénzügyi, tőzsdei szakembernek tanult, majd pályát módosított, és ma már az előkelő városnegyed, Be­ver­ly Hills egyik legmenőbb ingatlanosa. Ott ezt a szakmát nagyon elismerik, a luxusvillák arrafelé 4 millió dollárnál (átszámítva másfél milliárd forint) kezdődnek, így az ingatlanos jutaléka is magas. Nagyon büszke vagyok a 30 éves öcsémre, hogy jól tanult, szorgalmas, és önerejéből már fiatalon sokra vitte. Most, hogy egy hétre hazajöttek, édesapámmal a kerek évfordulójára egy meglepetés-születésnapot szerveztünk. Egy bonyhádi étterembe hívtuk a rokonságot és a barátait. Sikerült meglepnünk – meséli a 43 éves sztár, akinek nagyon fontos a családi összetartás. Másik testvérével, Rolanddal is kitűnő a kapcsolata.

Babett öccse és kislánya, Milla

Presszóban is dolgozott

– Mivel Rolanddal ikrek vagyunk, együtt nőttünk fel Bonyhádon. Egyébként ő még most is ott lakik, a helyi sportcentrumot irányítja. Én 14 évesen költöztem el otthonról, amikor a pécsi gimnáziumba kerültem, és kollégista lettem, de a mai napig ezer szállal kötődöm a szülővárosomhoz.

A szüleivel és két fiútestvérével Bonyhádon. Balra, a kép szélén álldogál a jóképű Roland

Édesapjuknak presszója volt a 80-as években, a suli után időnként Babett is beugrott segíteni a családi vállal­kozásba.

– Akkoriban két gyár – a cipő- és a zománc­edénygyár – is üzemelt Bonyhádon, a kör­nyékbeli falvakból jártak be a munkások, akik a műszak végeztével apukám kocsmájában gurítottak le egy-két korsó sört. Néha én is felszolgáltam a vendégeknek, vagy mosogattam a poharakat. A kétkezi munka sosem esett nehezemre.

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete