Címlapsztori Sztárok

Szerelmek jönnek-mennek: papíron 15 éve nem vált el második férjétől Janza Kata

Janza Kata családi élete cifrább és egyben kedvesebb és meghittebb, mint azt bárki gondolná.

Vannak azok a válások, ahol a két fél örül, ha minél előbb megszabadul a másiktól és van a Janza Kata-féle válás, aminek valószínűleg külön nevet kellene adni a jogi szakszótárakban. A színésznő ugyanis úgy tud válni, hogy valójában nem is, és volt férje jelenlegi kedvese szervez neki az exével közös házassági évfordulót. Bonyolult? nem csodáljuk, mi is csak lestünk, amikor a színésznő elmesélte, hogy valójában még mindig második férje felesége, pedig már több, mint egy évtizede éve nem is élnek együtt.

A színésznő első házasságából, Pintér Tibortól született a lánya, Janka. A második házasságából, a balett-táncos Kővári Lászlótól pedig Samu.

„Én nemcsak a férjeimmel, Tibivel és Lacival vagyok baráti kapcsolatban, hanem az ő mostani párjaikkal és régebbi exeikkel is. Például Samu keresztanyja Pintér Tibor utánam következő felesége, Bea. De Tibor jelenlegi párjával, Jenniferrel is kiváló a kapcsolatom. De mondok ennél cifrábbat! A fiam édesapjától, a második férjemtől, Lacitól hivatalosan nem is váltam el. Papíron a mai napig házasok vagyunk, miközben Samu négyéves lehetett, amikor szétmentünk. Azóta Lacinak van egy nagyon aranyos élettársa, Dórika, akivel közösen kitalálták, hogy a 15. házassági évfordulónkat tartsuk meg, és megszerveztek nálunk egy fantasztikus kerti partit. Mutass még egy olyan családot, ahol a volt férj-feleség közösen megünnepli a házassági évfordulóját? Persze ehhez az is kell, hogy Laci élettársa, Dóri kedveljen engem, és klassz bulinak tartson egy ilyen őrült ötletet” – mondja Kata, akinek idén még a karácsonyfáját is a volt-jelenlegi férje díszíti fel.

A színésznő jelenleg Polyák Lillával közösen turnézik az országban. Az élő zenekaros koncerteken karácsonyi slágereket és lírai dalokat énekelnek, és az életükről is mesélnek.

„Amikor épp nem az Operettszínházban játszom, akkor a barátnőmmel, Polyák Lillával lépek fel valamelyik vidéki helyszínen. Decemberben nagyon sokat dolgozom, ezért idén is a volt férjemre, Lacira és a fiamra, Samura maradt a házunk feldíszítése. Ők ezt minden évben nagy örömmel teszik, mert imádják a karácsony hangulatát.”

Fotó: Sajtóklub/RTL2/Zsólyomi Norbert

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete