Lélek Sztárok

Két gyerek mellett találták meg az igazit: Marsiéknál nincs haverság, Polyákéknál pótpapa lett az új férj

Egyedülálló nőként egy lurkóval is nehéz párra találni, pláne kettővel! De hogy így is van rá esély, és nem kell lemondani a boldogságról, arra a sztáranyukák története is ékes bizonyíték.

Marsi Anikó: „Nem a haverjuk, ő anya új férje”

Tizennyolc évnyi házasság után jelentette be Palik László és Marsi Anikó, hogy útjaik szétválnak. Fiaik, Vilmos és Vince akkor már tinédzserek voltak, és igen érettek, hiszen végül is a kisebb volt az, aki biztatta anyját, amikor az ellenállt Gábor udvarlásának.

„Volt egy pont, amikor azt üzentem neki, ne keressen többet. Gábor persze nem értette, és aznap délután SMS-ekkel bombázott. Emlékszem, álltam a konyhában, és Vince megkérdezte, ki az, aki ilyen hevesen írogat. Elmondtam neki, mire azt felelte: »Anya, nem zárhatod el magad teljesen a világtól.« Akkor döbbentem rá, hogy ha a 12 éves fiam ezt mondja, abban lehet valami” – mesélte Anikó.

A TV2 híradósának gyerekei kedvelik Gábort, de ő nem az apjuk, és soha nem is akart ebben a szerepben tetszelegni. „Nem is a haverjuk, ő anya férje, aki így az ő életüknek is a része. Az én fiaimnak Palik László az apukájuk, akit nagyon szeretnek. Közösek Lacival a gyerekeink, közösek hát az érdekeink is. Nem lehet más célunk, mint hogy jóban legyünk egymással, és mindketten őket helyezzük a legeslegelső helyre.

Polyák Lilla: „Máté saját titulust is kapott, napának hívják”

A színésznő és Homonnay Zsolt 2000-ben keltek egybe, négy évvel később már első gyermeküknek, Zsombornak örülhettek, 2007-ben pedig Bulcsúnak. A frigy azonban hét éve válással ért véget, Lilla pedig Gömöri András Máté mellett újra kivirágzott, és 2018-ban férjhez ment hozzá. Lilla hálás a sorsnak, hogy a fiai is megszerették Mátét.

„Nagyon hamar és nagyon rég elfogadta őt Zsombor és Bulcsú is. Máté amolyan apaféle szerepet betöltve, saját titulust is kapott tőlük, és a nevelőapa szóból eredően »Napának« szólítják. Persze ettől még a srácok imádják az édesapjukat, de mivel mi már négyen vagyunk egy család, Máté több időt tölt a gyerekeimmel, mint a volt férjem” – mondta egykor Lilla, s azt is, hogy a gyerekei apjával is békés a viszony köztük. Meggyőződése, hogy csak így lehet harmonikus családi életet kialakítani.

Férje, Máté is többször beszélt arról, hogy milyen sokat jelentenek neki a Homonnay fiúk. „Nagyon jó velük a kapcsolatom, már nem is tudnám elképzelni az életem nélkülük. Sajátomként szeretem őket, és igyekszem példát mutatni nekik.

Szinetár Dóra: „Mindig lehet újraépíteni”

A színésznő két válással a háta mögött, két kiskorú gyermeket nevelve talált rá Makranczi Zalánra.

„Nyitott vagyok az új utakra, ezért is váltam el kétszer. Hiszem, hogy mindig lehet újraépíteni, lehet a hibákból tanulni, én a sorsot is csak alaphelyzetnek tekintem” – fogalmazta meg korábban Dóra azt, miért nem adta fel, miért hitt abban, hogy így is új szerelemre lelhet. És igaza lett! Zalánnal, akinek korábbi házasságából szintén van egy gyermeke, több mint tíz éve alkotnak egy párt, a fiuk pedig hatéves is elmúlt. A mozaikcsaládjuk jól működik:

„A család és a gyerekek a legfontosabbak… Ha a fene fenét eszik, rájuk kerítünk időt. Úgy osztjuk be a napot” – mondta a színésznő.

Pintér Ada: „Nem szerettem volna azt, hogy akivel vagyok, az az új apukája legyen a fiúknak”

A VIVA tévé egykori műsorvezetői, Ada és Timo 2005-ben kötötték össze az életüket, bár a házasságuk csak négy évig tartott, a kapcsolatukból ikreik születtek, Bence és Bálint.

Adrienn később újra szerelmes lett, és 2020-ban férjhez ment választottjához, Kiss Mátéhoz. Hamarosan kislányuk született, Freya. Amikor összejöttek Mátéval, Ada azt mondta, nagyon fontos volt számára, hogy a fiai is elfogadják a kiszemeltjét.

„Az én felelősségem, hogy a gyerekek ne érezzék azt, hogy háttérbe szorulnak, ha bemutatom nekik az új páromat. Soha nem szerettem volna azt, hogy akivel vagyok, az az új apukája legyen a fiúknak, inkább egy barát, aki partner tud lenni az életünkben” – fogalmazott Ada, hozzátéve: természetesen mind a négyen kellettek ahhoz, hogy szerető családot alkossanak.

Görög Zita: „Új esélyt kapott az életünk”

Laczkó Zsolt focista 2017 tavaszán, teljesen váratlanul toppant be a kétgyermekes modell életébe.

Zsolti annyira kitartó volt, és annyira más, mint a legtöbb pasi, akivel találkoztam, hogy bár voltak előítéleteim, ő számomra mindent felülírt. Mindent elfogadott, ami velem jár, kezdve az ismertségtől a gyerekeken át az időhiányig, és valahogy minden működött az első perctől” – mesélte a Borsnak Zita, amikor kiderült, babát várnak.

„Vele új esélyt kapott az életünk. Bármiben számíthatunk egymásra, mellette egyre inkább el tudom engedni a „majd én egyedül megoldom” mániámat. Nagyon jó érezni és hinni benne, hogy nekem is kijuthat abból a boldogságból, amire mindenki vágyik.”

Szöveg: Szabó Csaba

Fotó: Olajos Piroska, Schumy Csaba, Tv2, Dfp

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete