Címlapsztori Sztárok

Válása után újraépítette a lelkét Sydney van den Bosch: „Nyitott a szívem egy új szerelemre”

Bizakodva tekint az idei év elé a csinos szerencselány. A tragédiák után már minden csak jobb lehet! Édesanyjával külföldön töltötte az ünnepeket, és a munkája is visszavárja. A TV2-n látható Szerencsekerékből újabb epizódok kerülnek hétköznap esténként adásba.

Amikor Sydney elfújta a születésnapi tortáján lévő gyertyákat, csak egy kívánsága volt: a következő éve legyen sokkal boldogabb! A 28 éves képernyős ugyanis nehéz időszakon van túl. A házassága válással végződött, és az imádott édesapját is váratlanul elveszítette. „Borzalmas volt a tavalyi évem – mondja a Szerencsekerékből ismert egykori szépségkirálynő, aki nemrégiben a Dancing with the Starsban is szerepelt. – Összetartó család vagyunk, és egy szem gyerek vagyok. A papa halála nagyon megviselt, szinte még most sem fogom fel, hogy nem ölelhetem át többé. Édesanyámmal egymásba kapaszkodva próbálunk erősek maradni. A szüleim harminc évig éltek házasságban, ezért a mamának is komoly lelki megpróbáltatást jelent ez az időszak.”

Itt még boldog volt a család. Édesapját váratlanul veszítette el

Egy dzsungelben szilveszterezett
Sydney továbbra is nagyon sok időt tölt Halásztelken, a szülői házban. „A mamával kettesben maradtunk. Karácsonyfánk sem volt, és ahogy nálunk egyébként is szokás, inkább élményt ajándékoztunk egymásnak: elutaztunk a Mátrába. A szilvesztert is szűk családi körben töltöttük, de már jóval távolabb az otthonunktól. Balin, gyakorlatilag egy dzsungelben ért minket az újév. Sem tűzijáték, sem térerő nem volt, csak a végtelen természet” – meséli. Sydney öt év házasság után vált el labdarúgó férjétől, Egerszegi Tamástól, és azt mondja, igyekszik a múlt helyett a jövőre fókuszálni. „Most már nyitott a szívem arra, hogy boldog legyek egy új kapcsolatban. Optimista vagyok, hiszek a szerelemben. A Balaton-felvidéken élő nagyszüleim már több mint ötven éve házasságban élnek, a szüleim is három évtizedet töltöttek együtt. Szerintem még fiatal vagyok, van esélyem arra, hogy valakivel megéljem az aranylakodalmat” – mondja nevetve. A mindig mosolygós lány pozitívan áll a 2024-es évhez. „Ez az esztendő csupa páros számból áll, ráadásul idén épp tíz éve, hogy a köztudatba kerültem. Valami miatt azt érzem, hogy most mindenkinek sokkal jobb lesz, mint a tavalyi év, amit legszívesebben kitörölnék a naptáramból.”

Szereti a különleges nevét

Sydney édesapja holland–francia származású volt. „A papa annak idején Hollandiából érkezett Magyarországra, és itt ismerkedett meg anyukámmal. Én már Budapesten születtem, és természetesen apukám vezetéknevét kaptam meg. Nagyon szeretem a különleges nevemet, de gyakran le kell betűznöm, mert nem értik meg elsőre” – árulja el Sydney van den Bosch.

Ha rajta múlna, mindenki nyerne
Imádja a munkáját. Nagy örömmel tölti el az is, hogy a  Szerencsekerék az egyik legnézettebb vetélkedő. „Kasza Tibit már tíz éve ismerem. Először akkor találkoztunk, amikor a Magyarország Szépe versenyen részt vettem, ő pedig az est házigazdája volt. Nagyon örültem, amikor évekkel később munkakapcsolatba kerültünk a Szerencsekerékben. Jól tudunk együtt dolgozni. Én nem sértődöm meg Tibi csipkelődő stílusán. Azt hiszem, ő bírja a vagány csajokat, akikről leperegnek a kritikák vagy a megjegyzések. A mi közös nyelvünk a humor. Én csak azokat a játékosokat sajnálom, akiken látom, hogy mennyire szeretnének nyerni, de nem sikerül nekik. Érzékeny vagyok, megvisel mások kudarca. Ha rajtam múlna, minden játékos nyerne” –  árulja el.

Sydney jól kezeli Kasza Tibi csipkelődő stílusát

Mindenben megtalálja a jót
A modell-influenszer pár évvel ezelőtt súlyos egészségügyi problémákkal küzdött. „Szerencsére most minden rendben, de sajnos nem örököltem jó géneket. A családom női ága hajlamos a daganatos megbetegedésekre. Anyukám is megvívta a maga harcát a rákkal. Három évvel ezelőtt nálam is egy méhnyakrák-megelőző állapotot diagnosztizáltak, de időben felfedezték, így sikerült műtéttel megelőzni a bajt. 2021 decemberében pedig kétoldali masztektómiám volt. Nem volt más lehetőségem, az életem múlott ezen az operáción. Azért is beszélek erről a nyilvánosság előtt, mert nagyon fontosnak tartom felhívni a figyelmet a rendszeres orvosi kivizsgálásra, szűrésre, a témát övező tabukat ledöntve. Életet menthet, ha időben megyünk el! – magyarázza Sydney. – Úgy fogom fel a műtéteket, hogy Isten annyi terhet rak rám, amennyit elbírok. Én mindenben megtalálom a jót. És az olvasóknak is azt kívánom, hogy legyen szerencsés évük 2024-ben!”

Gesztenyetortával köszöntötték

A barátok nagyon fontosak számára. „Ők az én második családom. A meglepetés-születésnapi köszöntésemet és a tortámat is tőlük kaptam. Az egyik barátnőmet már óvodás korom óta ismerem, a másik hosszú évek óta a sminkesem és az énekes, Vásáry André is a legjobb barátaim közé tartozik.”

Fotó: Kliszek Antal, Tv2, Privát

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete