Címlapsztori Sztárok

Vakrandiból házasság, örökbefogadás és gyász: így alakult a sorozat után a Válótársak színészeinek élete

Alig egy évtizede indult a Válótársak című sorozat a televízióban. A három évadon át futó történet befejezése óta a szereplők magánélete új irányt vett.

Joci: Lengyel Tamás – Társkeresőn ismerte meg Teklát

A sorozatban Jocinak elege volt a barátnőjéből, a valóságban azonban a színész példás párkapcsolatban él. Feleségét, a közgazdász Teklát hat évvel ezelőtt ismerte meg egy társkereső applikáción, a Tinderen. A házaspárnak egy kisfia van, aki hároméves és Vincének hívják. A gyermek világra jövetelét Tamás sokáig titkolta, ám ma már boldogan beszél az apaságról. „Nagy szerencsénk van, mert Vince nem problémás. Biztosak vagyunk benne, hogy szeretnénk neki egy kistestvért” – nyilatkozta a színész.

Dávid: Scherer Péter – Elveszítette az édesanyját

A sorozatban Dávid házassága ellaposodni látszott. A valóságban a színész boldog házasságban él és három gyereke van. A legnagyobb szívfájdalma, hogy az édesanyját két évvel ezelőtt elveszítette. Bár Zsuzsa néninek hosszú élete volt, váratlanul hunyt el. A 90. születésnapját még együtt töltötte a fiával, aztán elesett, kórházba került, és néhány nappal később örökre elaludt.

Bálint: Stohl András – Megnősült és nagypapa is lett

Bálintot játszotta, aki többször is megcsalta a feleségét. A színész a való életben is nagy kanállal falta a nőket, de amióta megismerkedett a nála 19 évvel fiatalabb Vicával, és feleségül vette, gyökeresen megváltozott az élete. A házaspárnak másfél évvel ezelőtt közös gyermeke született, Bella Julianna. Időközben Stohl András a nagylánya, Luca révén tavaly májusban nagypapa lett. Első unokáját Rózának hívják.

Tamara: Balsai Móni – Örökbe fogadott egy kisbabát

A színésznő magánélete épp az ellenkezője a sorozatbeli karakterének, Tamarának. Móni nem lapos kapcsolatban él, hanem kitűnő házasságban Ujj Mészáros Károllyal, aki később az Alvilág című televíziós sorozatot rendezte. A házaspár 2020-ban fogadott örökbe egy kisfiút. „Hosszan és sokat küzdöttünk a vér szerinti babáért. Minket összehozott a sok kudarc, hogy nem lehet gyerekünk. A kisfiunk hasonlít ránk, az egész családunk rajongva szereti. Azt viszont tudjuk, hogy idővel el kell neki mondanunk, hogy örökbe fogadtuk, nem akarunk titkolózni” – nyilatkozta korábban Móni.

Zsófi: Gubás Gabi – Lemondott a harmadik gyerekről

Bálint megcsalt feleségét, Zsófi játszotta a sorozatban. A színésznő a való életben 25 éve házas. Férje, Attila természetgyógyász, és két gyerekük van, a 17 éves Attila és a 12 éves Anna. Gabi szívesen szült volna harmadik gyereket, de a férje azt mondta, hogy kettő bőven elég nekik. A sorozat idején Gubás Gabit a legszebb hazai színésznők között tartották számon.

Szonja: Földes Eszter – Férjhez ment és kisfia született

A 37 éves színésznő épp a sorozat vetítésekor ment férjhez a Kispál és a Borz együttes énekeséhez, Lovasi Andráshoz, aki nála húsz évvel idősebb. A házaspár kisfia az Álmos Fülöp nevet kapta. „A fiunk nagyon talpraesett, nyitott, bátor gyerek. Gyakran visszük magunkkal, megszokta, szereti a társaságot” – nyilatkozta a színésznő a Meglepetésnek. Eszter legutóbb a Sztárbox műsorban lépett fel, és titkos vágya, hogy zenész férjével közös lemeze legyen.

Jakab Noémi: Tóth Andi – Zabolátlan természete bajba sodorta

Csupán 16 éves volt, amikor a ledér lányt, Jakab Noémit megformálta a népszerű sorozatban. Tóth Andi megítélése a való életben sem egyértelmű. Kétségtelen, hogy az egyik legjobb hangú magyar énekesnő, de egy tucat fiúbarátot gyűjtött össze az elmúlt években. Legutóbbi párkapcsolata, Marics Petivel is zajosra sikerült. Sajnos mentálisan is gyakran került mélypontra, pánikrohamai miatt többször rohammentő szállította kórházba.

Fotó: Rtl

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete