Lélek Sztárok

Magyarországon forgat a Dallas Bobbyja: Scherer Péter elvette Patrick Duffy összes pénzét

Duffy egy milliárdost alakít a filmben, aminek már elkezdődött a forgatása is.

A Dallas Bobbyjával, Patrick Duffyval és Scherer Péterrel gombfociőrültekről szóló vígjáték forog Magyarországon.

Scherer Péter egy fanatikus gombfoci versenyzőt, a Dallas Bobbyja, Partrick Duffy pedig mecénást játszik Vékes Csaba Lepattanó című romantikus sportvígjátékban, amit szeptember elején kezdtek el forgatni Vácon.

A Lepattanó egy érzelmes sportvígjáték az esendőségről, szeretetről, kitartásról, a gombfoci szerelmeseiről, és tisztelgés egy fantasztikus magyar játék előtt.

Erről szól majd a film

Te mire költenél 100 millió forintot? Nyaralóra, utazásra, hiteltörlesztésre? Esetleg…gombfocira?

A film főszereplőjének, Kálmánnak (Scherer Péter) a gombfoci nem egy gyerekjáték, hanem egy véresen komoly sportág. Csapatával épp az Európa-bajnokságra készül. Megszállottak ők, a gombfoci szent őrültjei, a „pöci-foci” aranyujjú titánjai. Komoly esélyük is lenne a kijutásra, ám a selejtező hajrájában pénzügyi okokból kizárják őket. Mindannyiuk élete válságba jut, hiszen elvesztik azt, ami a legfontosabb volt az életükben.

Ekkor egy milliárdos (Duffy) tévedéséből 100 millió forint landol a számlájukon. Bár tudják, hogy a pénz nem őket illeti, egy kicsit mégis a gombfocira költenek belőle… aztán még egy kicsit. Így újra esélyük nyílik kijutni az EB-re, hacsak addig le nem buknak.

Igazi sztárparádéval készül a mozi

A főszereplők között lesz még Derzsi Dezső (a sepsiszentgyörgyi színház színművésze), Waskovics Andrea (Nagykarácsony, Eltörölni Frankot, Aranyélet), Katona Lászlót (Berni követ, Bibliothéque Pascal, Drága örökösök), Fekete Zsolt (Aranyélet, Valan – Az angyalok völgye).

További szereplők többek között: Rába Roland, Gyuricza István, Elek Ferenc, Mucsi Zoltán, Petrik Andrea, Gáspár Sándor.

A főhősöket alakító színészek a forgatást megelőzően gombfociedzésekre jártak és még egy valódi gombfoci bajnokságra is beneveztek Maroslelén a helyiek nagy meglepetésére és örömére.

A film rendezője és forgatókönyvírója, Vékes Csaba (Szia, Életem!, Korai menyegző, Hetedik alabárdos).

A romantikus vígjáték szeptember 2-október 12-ig olyan budapesti és váci helyszíneken forog, mint pl. a BVSC pálya, Kertészeti Egyetem, Magyar Rádió, vagy a Madách Imre Művelődési Központ.

Tervezett bemutató: 2024. második felében.

Fotók: Gordon Eszter

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete