Lélek Sztárok

Stohl András vallomása: „Lucának és Rebusnak nem voltam apjuk”

Nem mindennapi mozaikcsaládban él Stohl András, akinek öt gyermeke született három édesanyától. A műsorvezető szerint főként a legnagyobb gyerekei, Luca és Rebeka szenvedte meg az apakép hiányát a családban, ám a legkisebb gyereke alig múlt egyéves, már a féltestvérei édesanyját emlegeti.

Stohl András megdöbbentő őszinteséggel mesélt arról, hogy úgy érzi, a két nagylányának, Lucának és Rebekának nem volt igazi édesapja. A színész akkor tett megrázó vallomást Hajdú Péternek, amikor a műsorvezető arról beszélt, hogy neki egyáltalán nincs apaképe, a szülei ugyanis még gyerekkorában elváltak.

„Azt gondoltam, miközben majdnem elpityeredtem azon, hogy nincs apaképed, hogy milyen jogon gondolom én ezt, amikor Lucának és Rebusnak én ugyanúgy nem voltam apjuk rendesen. Egy másik férfi, egy nagyszerű ember nevelte fel őket, hiszen elváltunk, amikor Luca kilencéves volt, Rebeka pedig öt” – mondta a színész a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban, amely pénteken 19 órától lesz látható a Frizbi TV YouTube-csatornán. Szavait a Blikk idézte.

A színész-műsorvezető arra is kitért, hogy a kapcsolata ennek ellenére a mai napig jó mindkét lányával, akik közül Luca már maga is szülő.

„Hál’ istennek, a mai napig nagyon-nagyon jó a kapcsolatunk, együtt is karácsonyozunk” – tette hozzá.

Stohl arról is beszélt a műsorban, hogy a mozaikcsaládjuk, amelyben élnek, olyannyira nem mindennapi, hogy sokan összezavarodnak az ismeretségi körében, hogy ki kinek az édesanyja.

„Itt az összekötő kapocs én vagyok. Bella, aki egyéves és öt hónapos, Ancsi nevét mondogatja, aki ugye, Franciska és Bandi édesanyja. Amikor a táncos műsor próbájára bejöttek, akkor Ancsi ölében ült, s Mikes Anna meg is kérdezte, hogy ne haragudjatok, de akkor most ki kinek a gyereke…” – mesélte nevetve a családfő.

Fotó: TV2

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete