Címlapsztori Sztárok

Esküvőért kiált Krausz Gábor és Mikes Anna szerelme: „Álomszerű az egész, ami velünk történik, mese habbal!””

Az ország szeme láttára gyúlt lángra, majd teljesült be a sztárséf és a Dancing with the Stars csinos táncosnőjének szerelme, akik mára nemcsak lelki társakká lettek, hanem családdá is kovácsolódtak.

Annak idején még a szakács szakmát is azért választotta, hogy könnyebben felhajtsa a lányokat, ám már jó ideje nem ez a cél vezérli a 41 éves Krausz Gábort. Miután idejekorán elveszítette imádott édesanyját, s csonka családban kellett felnőnie, a sztárséf elhatározta, ha megállapodik és szülővé válik, ő bizony mindent megtesz azért, hogy a gyermeke idilli családban nőjön fel. Bár exfeleségével, kislánya anyjával, Tóth Gabival ezt az álmát nem sikerült megvalósítania, új párjával, Mikes Annával viszont annál meseszerűbben alakul a közös életük.

Révbe ért a táncosnő mellett

Miután a sztárséf megözvegyült édesapja újból megházasodott, Gábornak meg kellett barátkoznia a nevelőanyjával, ami eleinte nagyon nehezen ment neki. Évek teltek el, mire a séf a bizalmába és a szívébe fogadta a pót­anyukáját, akivel azóta szoros kapcsolatot ápol. Gábor kislányának könnyebb dolga volt az apukája új választottjával. Mikes Anna ugyanis már az első pillanattól az ujja köré csavarta Hannarózát.

„Óriási Anna-szerelem van, és ezt nagyon jó látni” – mondta meghatódva nemrégiben a Palikék világa című műsorban Krausz Gábor. Persze nem csak a négyéves kislány, Hannaróza rajong a táncosnőért. A séf is fülig szerelmes a 33 éves szépségbe, aki begyógyította az összetört szívét, emellett hitet és reményt adott neki legnagyobb álma beteljesüléséhez: a megbonthatatlan családi egységhez. Annával kiegyensúlyozottan és nyugalmasan telnek a mindennapok. Egyszer a Dunakanyarban kirándulnak hármasban, máskor Bécsben romantikáznak kettesben, hol pedig csak az édesapa vagy az édes mostoha vigyáz Hannarózára. De az biztos, hogy süt róluk a boldogság, Gábor pedig, úgy tűnik, végre révbe ért a gyönyörű táncosnő mellett.

Mindenki drukkol a szimpatikus párnak

Együtt élnek, ez nem titok

S hogy mitől ilyen meseszerű a kapcsolatuk? Pont a hétköznapiságtól, attól, hogy egyikük sem akar többet mutatni vagy mondani annál, ami van, csupán örülnek egymásnak, a boldogságuknak, és igyekeznek megélni a szerelmüket a maga egyszerű és nagyszerű módján, miközben egyre szorosabbra fűzik az életüket.

„Együtt élünk, ez nem titok – árulta el a Három igazság című műsorban Mikes Anna, aki továbbra is diszkréten kezeli a magánéletét. – Soha nem volt kint olyan a közösségi oldalaimon, hogy kiraktam volna az aktuális barátomat, hogy ő a nagy Ő, mert nem ezzel szerettem volna felhívni magamra a figyelmet. Erre most mi van? – teszi fel a költői kérdést nevetve. – Egy egész ország figyel, de mivel szeretem Gábort, betudtam, hogy a kapcsolatunk ezzel együtt jár. Óriási figyelem van rajtunk, és egy ország drukkolt nekünk. Már az elején összeboronáltak minket, amikor még semmi nem volt köztünk. Nem tudom, mit látott a néző, mi volt a sikerünk titka, talán az, hogy hitelesek voltunk és szívből csináltunk mindent – vallja be fülig érő mosollyal a táncosnő, aki le sem tagadhatná, hogy teljesen odavan a sztárséfért. – Ez egy mese. Az pedig, hogy megnyertük a versenyt, csak hab a tortán. Boldogok vagyunk és szeretjük egymást. Álomszerű az egész, ami velünk történik. Mese habbal!”

Esküvőért kiált a kapcsolatuk

Bár még csak pár hónap telt el azóta, hogy a Tv2 táncos műsorában, a Dancing with the Starsban megismerkedtek, majd összejöttek, a szerelmesek kapcsolata máris esküvőért kiált. Gábor és Anna rajongói úgy vélik, a séf megütötte a főnyereményt a táncosnővel.

„Anna olyan, mint Hamupipőke a mesében, kedves és bátor. Csupa szív, jó a hangja és gyönyörű. Gábor nem az aranyhalat fogta ki, hanem a gyémántsellőt!” – írta a páros egyik rajongója, aki a kezdetektől drukkolt a szerelmeseknek. Mások arról is meg vannak győződve, hogy kedvencük sokkal jobban járt Annával, mint Tóth Gabival.

Pár hónapja tart a szerelmük

„De szép ez a lány! Szerencsés a Krausz, hogy elhagyta a felesége, mert egy igazi királylány lett a párja. Tóth Gabit bántják, ő meg a szeretetet kapja. Vajon miért? Egyértelmű. Jó embernek kell lenni, és önazonosnak. Nos, Mikes Anna jó ember és önazonos, Tóth Gabi meg… Nem kell csodálkozni” – írta egy másik hozzászóló.

Végül a kommentelők kiegyeztek abban, hogy az újdonsült szerelmeseket az Isten is egymásnak teremtette. Már csak egy hivatalos pecsét hiányzik a  kapcsolatukról. „Gábor! Ezt a lányt azonnal vedd feleségül! Együtt fogtok megöregedni. Egymáshoz illő pár vagytok. Nem hiszem, hogy értékesebb embert találnál nála” – összegeztek a rajongók.

Egyszerűen bonyolult lány

Annának nemcsak a tánchoz van jó ritmusérzéke, az élet más területein is jól beosztja a lépéseit. „Azt gondolom magamról, hogy egy egyszerű lány vagyok, nincsenek allűrjeim, egyszerűen élek, de mégis mindig kiderül, hogy azért eléggé bonyolult vagyok. Még saját magamnak is ellent tudok mondani” – véli magáról Anna.

Szöveg: Kisgyőri Kata

Fotó: tv2, Dfp, privát

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete