Lélek Sztárok

Annával közös a boldogságuk: ezt tervezi a verseny után táncpartnerével Krausz Gábor

Tavalyi válása után új erőre kapott Mikes Anna oldalán és nem is szeretné elpazarolni azokat a férfienergiákat, amiket Mikes Anna oldalán magára szedett.

Annával közös a boldogság

Gábor az elmúlt fél évben a táncnak köszönhetően 13 kilót fogyott. Szálkásabb és izmosabb lett. „Nem soványabb vagyok, hanem inkább megváltozott az alakom. Most nagyon jó az erőnlétem, mivel olyan izomcsoportokat mozgattam meg, amikről korábban tudomásom sem volt – meséli nevetve. – A táncot folytatni szeretném. Persze nem olyan intenzíven, mint a verseny alatt, de valamiféle rendszerességgel járnék majd a próbaterembe. Decemberben jó volt már pihenni, mert a döntő után annyira elfáradtam és kimerültem, hogy töltekeznem kellett. Három hónapig gyakorlatilag egy közös buborékban éltünk a versenyzőkkel, a táncosokkal. Kiváló társaság jött össze, családias volt a hangulat. Remélem, hogy Annával továbbra is kapcsolatban maradunk. A közös sikerünk után csodálkoznék, ha nem így lenne…” – mondja szűkszavúan Gábor, majd a szerelmi életére vonatkozó kérdéseket igyekszik úriember módjára hárítani.

Annyi biztos: a karácsonyt szűk családi körben töltötte, a szilvesztert pedig a négyéves kislányával, Hannarózával kettesben.

„Nagyon mozgalmas volt a tavalyi évem: a házasságom véget ért, új lakásba költöztem, munkahelyet váltottam, sok emberrel találkoztam, ezerrel pörögtem. Jólesett kicsit elcsendesedni, Hannival kettesben lenni az év utolsó napján, és gyerekpezsgővel koccintani. Mindkettőnknek nagy szüksége van a bensőséges apa-lánya együttlétekre.

Fotó: Tv2

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete