Lélek Sztárok

Kislányuk születésekor sem volt idilli a viszony Tóth Gabi és Krausz Gábor között

Az énekesnő hónapok óta hallgatott a válásáról, ám végre mindent elmesélt őszintén. Például azt is, hogy Hannaróza valószínűleg túl korán érkezett.

Megrendítő őszinteséggel vallott házasságának végéről Tóth Gabi. Az énekesnő hónapok óta követte azt a taktikát, hogy inkább csendben maradt, abban bízott ugyanis, hogy ha nem önt olajat a tűzre, hamarabb eloszlanak körülötte a viharfelhők. Most azonban mégis úgy látta, hogy elérkezett az idő, hogy tisztába tegyen néhány dolgot.

Nem csalta meg a séfet

Például azt, amivel sokan támadják, vagyis, hogy még a házassága alatt esett szerelembe a Fricska táncosával, Mátéval, és ezért lett vége a házasságának Krausz Gáborral.

„Nem folytattam viszonyt Mátéval a kapcsolatom alatt. A szakítás után kezdtünk el ismerkedni. Nagyon friss volt, még mi sem tudtuk, hogy merre alakul, de már mindenki tényként kezelte, hogy együtt vagyunk és én milyen csalfa feleség vagyok.” – írta Gabi egy posztjában.

A valódi okok nagyon prózaiak

Ám, ahogy az lenni szokott, a való élet sokkal prózaibb, mint amit sokan gondoltak.

„Évek óta küzdöttünk a házasságunkért Gáborral és mindketten részesei voltunk, hogy így alakult.. Mégis mindent az én számlámra írtak, de ez nem meglepő, hisz mindig a nőket hibáztatják egy ilyen helyzetben. Ha a férfi szakít, akkor is a nő a hibás valamiért. Ez szomorú… Rá kellett jönnünk, hogy hamar és váratlanul jött az életünkbe a legnagyobb csodánk, Hannaróza. Abban hittünk, hogy majd miatta megoldjuk a problémáinkat, ezért együtt maradtunk. Kifelé pedig a szépet mutattuk, hisz voltak szép pillanatok! Arról nem beszélve, hogy az ember szeretné hinni a szépet, még akkor is, ha nem jók a dolgok otthon. Mi is így tettünk és belenyomtuk magunkat egy szép családi képbe. Azt mutattam, amire vágytam volna befele. Gábor egy mélyen zárkózott férfi, akinek a lelkébe mindenemmel próbáltam helyet találni, de nem tudtam. Nagyon szerettem volna megnyitni, de sajnos én kevés voltam ehhez” – fogalmazott Gabi.

Fotó: Olajos Piroska

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete