Címlapsztori Sztárok

Meggyötörte a válás Krausz Gábort, de aztán: „Soha nem éreztem magam ennyire szeretve”

A táncos műsor után jól jött egy kis pihenés a győztes számára. A szilvesztert a kislányával, Hannarózával kettesben töltötte, de januárban a sztárséf is visszatér a dolgos hétköznapokhoz.

A táncoslábú séf szinte még mindig az euforikus győzelem hatása alatt áll. Egyfajta szeretetcunami árad felé a közönségtől, amióta megnyerte a Dancing with the Stars című műsort.

„Úton-útfélen megszólítanak az emberek, gratulálnak az első helyhez. Úgy tűnik számomra, mintha szombat este mindenki ezt a műsort nézte volna, mert még soha nem éreztem magam ennyire szeretve. Nem tagadom, ez nagyon jólesik. Főleg azután, amin tavaly nyáron keresztülmentem, és ahogy akkoriban éreztem magam lelkileg” – mondja Krausz Gábor, aki büszkén vitte haza a győzelmet szimbolizáló trófeát a lakásába.

„Ez a díj mindig emlékeztet majd arra, hogy minden elérhető, semmi sem lehetetlen. Annával nem úgy kezdtünk bele a versenybe, hogy győzni fogunk, a többi kitűnő párost látva pedig nem gondoltam arra, hogy elsők is lehetünk. Nehezen hittem el, hogy ez megtörténhetett, de a döntő másik két tehetséges versenyzője, T. Danny és Marics Peti is őszintén gratulált, és megerősítettek abban, hogy ne legyenek kétségeim. Tudom, hogy nem én voltam a legjobb táncos, de a ránk szavazó tévénézők valószínűleg azt értékelték, hogy színpadi rutin nélkül milyen sokat fejlődtem csupán néhány hónap alatt. Ezúton is köszönöm mindenki szeretetét és bizalmát.”

Apuci a kicsi lányával, Hannival

Lindát jégkirálynőnek hitte

„Édesapám minden Dancing adást felvett, és az unokájával, Hannival együtt nézték meg többször is. A kislányom kívülről tudja a versenyszámokat és a dalokat. Hunyadi Donatella és Király Linda voltak a kedvencei. Lindát akkor zárta a szívébe, amikor az egyik adásban jégkirálynőként táncolt. Azt hitte, hogy ő a valóságban is az, teljesen odáig volt, amikor Linda videó­hívásban felhívta, és beszélgettek egymással” – árulja el Gábor.

Annával közös a boldogság

Gábor az elmúlt fél évben a táncnak köszönhetően 13 kilót fogyott. Szálkásabb és izmosabb lett. „Nem soványabb vagyok, hanem inkább megváltozott az alakom. Most nagyon jó az erőnlétem, mivel olyan izomcsoportokat mozgattam meg, amikről korábban tudomásom sem volt – meséli nevetve. – A táncot folytatni szeretném. Persze nem olyan intenzíven, mint a verseny alatt, de valamiféle rendszerességgel járnék majd a próbaterembe. Decemberben jó volt már pihenni, mert a döntő után annyira elfáradtam és kimerültem, hogy töltekeznem kellett. Három hónapig gyakorlatilag egy közös buborékban éltünk a versenyzőkkel, a táncosokkal. Kiváló társaság jött össze, családias volt a hangulat. Remélem, hogy Annával továbbra is kapcsolatban maradunk. A közös sikerünk után csodálkoznék, ha nem így lenne…” – mondja szűkszavúan Gábor, majd a szerelmi életére vonatkozó kérdéseket igyekszik úriember módjára hárítani.

Gyerekpezsgővel koccintott éjfélkor

Annyi biztos: a karácsonyt szűk családi körben töltötte, a szilvesztert pedig a négyéves kislányával, Hannarózával kettesben.

„Nagyon mozgalmas volt a tavalyi évem: a házasságom véget ért, új lakásba költöztem, munkahelyet váltottam, sok emberrel találkoztam, ezerrel pörögtem. Jólesett kicsit elcsendesedni, Hannival kettesben lenni az év utolsó napján, és gyerekpezsgővel koccintani. Mindkettőnknek nagy szüksége van a bensőséges apa-lánya együttlétekre.” Gábor a táncos verseny alatt is dolgozott, hiszen szeptember óta a Hilaris szállodalánc vezető séfje.

„A cégnek három szállodája van Ausztriá­ban, az átépítés után pedig egy új hotelt is nyitunk a Mátrában. Executive chef-ként az én feladatom az étlap összeállítása, a logisztikai feladatok elvégzése, az árubeszerzés és az éttermeink arculatának kialakítása. Sokrétű, kreatív munkát végzek, amit nagyon élvezek. A verseny alatt online intéztem a vendéglátással kapcsolatos dolgokat, de most már hetente egyszer egy-két napra kiutazom Murauba, és a helyszínen dolgozom. Márciusban Hannit is szeretném magammal vinni néhány napra, mert kifejezetten gyerekbarát az a síparadicsom, ahol a szállodáink vannak. Lehet, hogy a sílécet kicsit még korai felcsatolni a lábára, de szerintem a szánkózást és a hógolyózást nagyon élvezné” – véli az édesapa.

Meglátogatná a húgát Izraelben

A 41 éves híresség a TV2 másik sikerműsorát, a Séfek séfe főzőversenyt is hamarosan elkezdi forgatni. A hatodik évad egy most még nem publikus időpontban lesz látható a tévében.

Húgával, Noémivel csak ritkán találkozik

„Legközelebb tavasszal megyek szabadságra, akkor szeretném majd meglátogatni a Tel-Avivban élő, fogtechnikusként dolgozó húgomat. Noémi már tíz éve Izraelben lakik. Sajnos csak évente-kétévente találkozunk személyesen. Én utoljára 2017-ben jártam nála, és nagyon jó volna visszamenni. A háború kitörése óta sűrűbben beszélünk telefonon, és megnyugtatott, hogy minden rendben van vele, ugyanúgy éli az életét, ahogy eddig. A helyi lakosok megszokták, ha megszólalnak a szirénák, akkor félbehagyják a munkájukat, és lemennek az óvóhelyre, amíg a vészhelyzet tart. Én nem tudnék így élni, de emberek millióinak ez szinte mindennapos dolog a térségben. Noémi önszántából váltott országot, de talán a rabbi nagyapánk iránti tisztelet is közrejátszott abban, hogy Izraelben telepedett le. Csodálatos ország, és a gasztronómiája is kiváló. Ide is elvinném egyszer a kislányomat, csak legyen végre ott is béke!”

Fotó: Tv2, privát

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete