Lélek Sztárok

Elárulta az igazat Hunyadi Donatella: ez van most köztük Bődi Dinivel, az esküvőről is beszélt

Mióta elindult a Dancing with the Stars, azóta mennek a találgatások arról, hogy mi is van Donatella és táncpartnere között. Most végre mindent elárult.

A gyönyörű lány jelenleg szingli, semmi nem igaz azokból a hírekből, hogy a táncpartnerével, Bődi Dénessel szerelmesek. „Az elmúlt hetekben mindennap együtt voltunk, próbáltunk. Megkedveltük egymást, jó barátok lettünk, de ennél többet nem kell beleképzelni a kapcsolatunkba. Biztos vagyok benne, hogy a műsor után is barátok maradunk.”

Donatella azt mondja, nem könnyű normális értékrendű srácokkal ismerkednie. „Az internetes társkeresés nem vonz, diszkóban sem ismerkedem. Nem sürgetem a szerelmet. Van még időm megtalálni életem párját. Hiszek a sorsszerűségben, vagyis eljön majd az a fiú, akit az égiek szánnak nekem.”

Szeretne férjhez menni és gyerekeket szülni. Persze ez csak a távoli jövő. „Mindig vágytam arra, hogy testvérem legyen. Nem adatott meg, éppen ezért én legalább két gyerekkel tervezek.”

A világra nyitott lány, mégis bizonyos dolgokban konzervatív értékeket képvisel. „Hiszek a házasságban. Klasszikus, hófehér menyasszonyi ruhában szeretnék az esküvőmön megjelenni. Arra vágyom, hogy a férjem a legjobb barátom is legyen. A kiegyensúlyozott élet és a család a legfőbb célom.”

fotó: TV2

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete