Lélek Sztárok

Legyűrte a koronavírus Szűcs Judithot: „Életemben kétszer voltam igazán mélyponton: a válásomkor és a járvány alatt”

A koronavírus sokak életét megkeserítette, családokat tett tönkre. Az énekesnő két éve szenved a poszt-covid tünetektől.

Tavaly augusztusban töltötte be a hetvenedik évét. Eredetileg akkor szerettük volna Szűcs Judithot a címlapunkon köszönteni, de a sors másként rendezte.

„Életemben kétszer voltam igazán mélyponton. Először az édesanyám elvesztésekor és a válásomkor, ami azonos időpontra esett, 40 éves koromban, másodszor pedig a koronavírus-járvány alatt. Volt egy kis poszt-Covid ízületi fájdalmam, ami mostanra múlt el. Van egy remek gyógytornászom, aki formába hozott, mivel az én koromban már nem akarok nehéz súlyzókat emelgetni. Most már újra jövök-megyek, és szépen telik be fellépésekkel a naptáram” – meséli jókedvűen az énekesnő, aki új frizurával, rövidebb hajjal is remekül néz ki, és esze ágában sincs letagadni a korát. Hosszú évek után először vállalt műtermi fotózást. „Félreértés ne essék, nem akartam elbújni a kerek születésnapom elől, mert nincs gondom vele, hiszen nagyon sok szép élményem van, amire jó szívvel emlékszem vissza.”

Fotó: Sajtóklub Prizma TV

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete