Divat

TAVASZ A GARDRÓBBAN

Amikor végre beköszönt a tavasz, nemcsak a természet borul zöldbe és virágba, hanem az emberek bioritmusa is felpezsdül. Ezért biztosan te is érzed, hogy jó volna valami üde, vidám holmit venni magadra, sőt az igazi az lenne, ha az egész családra adhatnál egy lezser szettet a meghitt, együtt töltött pillanatokhoz függetlenül attól, hogy a nappaliban ejtőztök vagy kimozdultok egyet sétálni. Az Auchan Inextenso folyamatosan megújuló ruhakollekciója ebben a szellemiségben frissül idén tavaszra: kényelmes és színes darabok várnak téged és mindenkit, akit nem csak jókedvvel ruháznál fel.

Ruhaszettek neked és párodnak

Most, hogy egy időre megszabadulsz a nehéz téli kabátoktól meg a szúrós kötött pulcsiktól, és nem kell egyszerre több réteg ruhába burkolóznod, biztosan te is olyan holmikra vágysz, amik annyira könnyűek, hogy akár meg is feledkezhetsz arról, hogy épp viseled őket. Örök befutó női szett a laza nadrág és póló kombináció, melyeket több színben és pamutból is megtalálsz kollekciónkban, hogy igazán testre szabhasd a megjelenésed. De a párodnak is bátran válogathatsz, egy feltűrt chino nadrágtól vagy egy trendi bermudától a legzordabb férfiak is tavaszi hangulatba jönnek. Ha pedig igazán össze szeretnétek öltözni kedveseddel, szerezzetek be magatoknak egy-egy pár egyformán kényelmes és színes vászoncipőt!

Neked:


Női blúz 1490 Ft – Inextenso by Auchan


Női nadrág 2190 Ft – Inextenso by Auchan

Párodnak:


Férfi galléros póló 1290 Ft – Inextenso by Auchan


Férfi farmer bermuda 1990 Ft – Inextenso by Auchan

Kollekciók gyerekeknek és babáknak

A legkisebbek ruhatárát is feldobhatod néhány új darabbal, ha olyan baráti árú és tartós darabokat tartalmazó szettekbe futsz, mint az Inextenso by Auchan gyerekruhái. Melyik fiú ne örülne egy sportosan menő dinós vagy szörfös pólónak, vagy melyik lánynak ne dobbanna meg a szíve egy tüllszoknya, esetleg egy háromnegyedes leggings láttán? De ha kismama vagy, akkor is érdemes átböngészned a felhozatalt, hisz pár ezer forintból egy komplett szettet vehetsz babádnak.


Kisfiú póló 690 Ft – Inextenso by Auchan


Kislány póló 690 Ft – Inextenso by Auchan


Kislány 3/4-es legging 699 Ft – Inextenso by Auchan


Baba rövid ujjú póló 499 Ft – Inextenso by Auchan


Baba bermuda 1290 Ft – Inextenso by Auchan

Szóval ha költséghatékonyan szeretnéd kényelmes és tartós ruhadarabokba bújtatni magadat és a családot, érdemes rápillantanod az Inextenso by Auchan tavaszi kínálatára, mert ezeket az alapszetteket tényleg úgy állították össze, hogy bárki könnyen megtalálja bennük a szája ízét. Engedd be a tavaszt te is a gardróbba!

Az akciós ajánlatok 2020.04.16 – 04.29. között, illetve a készlet erejéig érvényes, a hipermarket áruházainkban. A készlet áruházanként eltérő lehet. A feltüntetett ár darabár.

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete