Divat

NYÁRIASÍTSD A RUHATÁRAT!

Komfort egész nap

Nem számít, hogy otthon vagyunk vagy valahová kiruccanunk, legtöbbünk számára az elsődleges szempont az öltözködésnél a kényelem, és ennek az Inextenso by Auchan évente többször megújuló kollekciója remekül eleget tesz. Persze arról sem kell lemondanod, hogy csinos légy, ha innen válogatsz: a különböző lezser, ugyanakkor vidám színű és bohém mintázatú, lenge ruhákkal meg pólókkal egykettőre nyári tündért varázsolhatsz magadból.


Női ruha, 3990 Ft

 


Női trikó 999 Ft

Az egész család felöltözhet

Bermudák, shortok, szandálok, vászoncipők – legyen szó kerti játékról vagy könnyed sétáról, az Inextenso darabjai közt mindenkinek, akár a legkisebbeknek is minden körülményhez találsz megfelelőt. A szettek könnyű anyagból készültek, a vidám árnyalatok csak úgy izzanak a napsütésben, és persze nemcsak ruhák vannak a kollekcióban, de mindenféle kiegészítők is, például strandtáskák.


Lányka ruha, 2990 Ft


Női espadrille szandál, 3490 Ft, női szalmatáska pompom díszitéssel, 3990 Ft


Férfi mintás póló, 1590 Ft

Szóval ha költséghatékonyan szeretnéd komfortos és tartós ruhadarabokba bújtatni magadat és a családot, érdemes rápillantanod az Inextenso by Auchan nyári kínálatára, mert ezeket a szetteket tényleg úgy állították össze, hogy bárki könnyen megtalálja bennük a szája ízét. Ruházkodj fel te is a nyárra!

Az akciós ajánlatok 2020.05.14-05.27. között, illetve a készlet erejéig érvényes, a hipermarket áruházainkban. A készlet áruházanként eltérő lehet. A feltüntetett ár darabár.

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete