Divat

TEDD SZEBBÉ AZ ISKOLAKEZDÉST!

Függetlenül attól, hogy már nem vagy gyerek, biztosan neked is jobb kedved lesz a színes és vidám gyerekruhák látványától. De ezek a darabok bármennyire is jól néznek ki, fontos észben tartanunk, hogy nem éveken keresztül fogják őket viseli a gyerekek, hisz akár már egy szezon alatt ki is nőhetik őket, ezért valószínűleg te sem szeretnél nagyon sokat költeni rájuk. Viszont nemsokára itt az új tanév, ezért talán mégiscsak érdemes néhány minőségi és kényelmes ruhadarabot beszerezni. Ehhez találsz tippeket ebben a cikkben.

Maradjon szép emlék a tanévnyitó!

Vannak különféle események, szereplések és egyéb rendezvények, amiken a gyerekeknek szépen felöltözve kell megjelenni, nem is beszélve a tanévnyitóról. Ezért egy-két alkalmi holmi minden gyereknek kell. Fiúknak tökéletesen megfelel egy fehér ing alkalmi nadrággal és cipővel, a lányoknál pedig alap egy csinos tüllszoknya, amihez szabadon lehet választani különböző blúzokat, esetleg csipkebetétes felsőket vagy tunikákat az elegancia csúcsra járatásáért.

Csinos hétköznapok kislányoknak

Biztosan te is emlékszel, mennyire szerettél kiöltözni kislánykorodban, ebből kifolyólag pedig sejtheted, hogy valószínűleg a mai kislányok sincsenek ezzel másképp. Ha szürkén indul a nap, lehet, nem kell más, csak egy színes póló, hogy felvidítsa azt, pláne ha interaktív flitteres motívummal is el van látva, és a viselője egyetlen simítással megváltoztathatja, hogy pillangó vagy unikornis virítson e rajta. A másik örök viselet, amit nem lehet megunni, a balerinacipő, hisz talán nem is létezik kislány a föld kerekén, aki egy szép balerinacipőben ne képzelné magát legalább egy picit hercegnőnek.

Fiúknak sportos elegancia

Léteznek olyan, a fiúk és lányok számára egyaránt megunhatatlan holmik, mint például a kapucnis felsők és jogging nadrágok, amiket szinte bárhol viselhetnek a gyerekek függetlenül attól, hogy iskolában vannak vagy épp a nagyszülőknél. Ezért is érdemes beszerezned egy-két praktikus darabot, különösen a fiúknak, akik nemcsak szaladgáláskor veszik hasznát egy könnyű jogging nadrágnak, hanem biciklizés közben is. Ha pedig eljön az este és vége a játéknak, egy mesefigurás köntös vagy színes pizsama a legvadócabb gyereket is beleringatja az otthon kényelmébe.

Ha az összes szükséges ruhát, beleértve az alsóneműket és a zoknikat is egy helyen szeretnéd megvásárolni az iskolakezdésre az új hátizsák mellé, akkor látogass el az Auchanba, és próbálgassátok addig a különféle darabokat, amíg közösen meg nem találjátok a tökéletes szetteket! Választékban garantáltan nem lesz hiány.

Öltöztesd fel a gyerekeket az iskolakezdésre az Inextenso by Auchan Back to School színes és vidám kollekciójával!

http://www.auchan.hu

Promóció

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete