Divat

Személyre szabott, karácsonyi meglepetés tippek az Eucerintől

Idén is exkluzív ajándékcsomagokkal készül a márka az ünnepekre

A karácsony a szeretet és az örömszerzés ünnepe. Minden évben kihívást jelent azonban újabb és újabb ötletekkel előállni, hogy igazán meglephesd szeretteidet. Gondoskodást ajándékozni mindig tökéletes megoldás – ebben pedig idén is segítséget nyújt az Eucerin.

A márka megújult dizájnú díszdobozos összeállításai hozzájárulnak az ünnepi hangulathoz, ráadásul a különböző termékcsaládok között mindenki megtalálhatja az adott bőrtípus számára a megfelelőt: a Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő, a Hyaluron-Filler + Volume-Lift Bőrfeszesítő, a Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló és a Q10 Active érzékeny bőrre készült arcápoló készítmények novembertől visszatérnek, hogy meglephesd velük családtagjaidat, barátaidat, ismerőseidet.

A fagyos, téli időjárás kifejezetten megviselheti és kiszáríthatja a bőrt, így aztán kiemelten fontos, hogy vigyázzunk rá és megtaláljuk a megfelelő arcápoló terméket, amely helyreállítja az érzékeny és sérült felületet. A szárazság az egyik leggyakoribb bőrprobléma, melynek a legjelentősebb oka a nedvességhiány. Ennek kezelésében olyan hatóanyagok játszanak fontos szerepet, amelyek vonzzák és megtartják a folyadékot, illetve hidratáló hatásuk van. Az arcon jelentkező bőrszárazság különösen megnehezítheti a mindennapokat, valamint előidézheti a bőr korai öregedését is.

A hialuronsav az egyik legnépszerűbb és legbiztonságosabb anyag, amelyet régóta használnak bőr revitalizációra vagy volumenpótlásra. Az elmúlt két évtizedben felmerülő kutatások kimutatták, hogy a már szinte nélkülözhetetlen hialuronsav előnyös funkciói közé tartozik a hidratálás, a sejtek és szövetek közötti térfeltöltő képesség és a bőr hámszövetének fenntartása. Fő tulajdonsága, hogy nagy mennyiségű vizet képes megkötni és megtartani a kötőszövetekben, ezáltal hozzájárul a bőr természetes rugalmasságának megtartásához.  A klasszikus hialuron formula rendszerint nagy molekulasúlyú, ezért a felszínközeli területek hidratálásában tud segítséget nyújtani. Az elmúlt évtizedben jutottak el a tudósok olyan technológiai szempontból fejlett hialuronsav formula kifejlesztéséhez, amely valóban képes a bőr felszíne alá jutni. Ezzel a technológiával készülnek azok a készítmények is, melyek az Eucerin ünnepi összeállításaiban várják szerető gazdáikat.

Az ajándékcsomagokban található krémekkel igazán nagy sikert arathatsz, hiszen hatékony segítséget nyújthatsz az arcápolásban. Már csak meg kell találnod a választott személyhez leginkább passzoló válogatást!

Az Eucerin® termékeket keresd a partnerpatikákban!

_______________________________________________________________________

Termékajánló

Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém száraz bőrre és éjszakai arckrém 50% kedvezménnyel

Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém normál/vegyes bőrre és  éjszakai arckrém 50% kedvezménnyel

A krémek fő hatóanyagai a hialuronsav, amely szemmel láthatóan kisimítja a ráncokat, megköti a nedvességet a bőrben, valamint a szaponin, ami a hialuronsav termelődésének fokozásáért felelős a bőrben. Rendszeres használat mellett jelentősen csökkenthető a homlok -, száj – és az orr környéki ráncok mélysége, hiszen a krémek hatásosan töltik fel belülről még a legmélyebb ráncokat is, a bőrtolerabilitásuk pedig szintén kiváló.

A hialuronsav két különböző formája ismert: a hosszú és a rövidláncú. Míg a hosszúláncú a bőr felső rétegében fejti ki hatását és párnázza ki azt, a rövidláncú 40-szer kisebb méretének köszönhetően a bőr mélyebb rétegébe is képes behatolni. A Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő termékekben a hialuronsav mindkét formáját kombinálják, ezáltal még hatékonyabb eredményt biztosítanak. Parabenmentes termékek, a nappali arckrém pedig 15-ös fényvédőt is tartalmaz. Az első ráncok kialakulásától ajánlott használni, melyek általában 25 éves kortól jelennek meg apró barázdák, majd később ráncok formájában.

Ajánlott fogyasztói ár: 14 040 FT

 

    

Eucerin® Hyaluron-Filler + Volume-Lift Bőrfeszesítő nappali arckrém száraz bőrre + Bőrfeszesítő éjszakai arckrém 50% kedvezménnyel

Eucerin® Hyaluron-Filler + Volume-Lift Bőrfeszesítő nappali arckrém normál és vegyes bőrre + Ráncfeltöltő éjszakai arckrém 50% kedvezménnyel

A krémek egyszerre hatnak az arckontúr megereszkedését okozó számos tényezőre, illetve azokra a rétegekre, ahol a rugalmasságvesztés jelentkezik. Három aktív hatóanyagának kombinációja hatására az arcbőr érezhetően feszesebbé válik. A magnolol a bőr feszességét javító sejtek számát növeli, az oligo-peptidek erősítik a kollagénhálózatot és segítik a kollagén megújulását, a hialuronsav pedig intenzíven hidratálja a bőrt és segít a ráncok csökkentésében. Paraben- és színezőanyagmentes krémek 15-ös fényvédő faktorral. 40 év körüli hölgyeknek ajánljuk.

Ajánlott fogyasztói ár: 14 040 FT

  

Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF15 + Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló éjszakai krém 50% kedvezménnyel  

A krémek elsődleges hatóanyagai a már bemutatott hialuronsav, valamint a silymarin, egy erőteljes antioxidáns, melyet a máriatövis (más néven szamárkóró) terméséből vonnak ki. Elősegíti a bőrben a sejtszíntű vérkeringést, valamint védi a kollagént és az elasztint az oxidatív stressztől. Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló termékek segítik feltölteni a mélyebb ráncokat is, ezáltal erősítik a bőr szerkezetét, és fokozzák a bőr rugalmasságát. 45 éves kor fölött ezt a termékcsaládot ajánljuk.

Ajánlott fogyasztói ár: 14 040 Ft

Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arckrém és éjszakai arckrém 50% kedvezménnyel 

 

Az érzékeny arcbőrre kifejlesztett termékek energetizálják a bőrt, hogy megóvják azt idő előtti öregedéstől. A Q10 koenzim tartalma hosszan tartó ránctalanító hatást biztosít, erősíti a sejteket, helyreállítja a hatékonyabb sejtregenerációhoz szükséges energiaszintet, s így a finom barázdák és a ráncok mélysége csökken. A hozzáadott antioxidánsok, a C-, E- és H-vitamin (biotin) táplálják a száraz bőrt és csökkentik a gyulladást, így a bőr nagyobb védelmet kap a szabadgyökök károsító hatása ellen. Nem tartalmaznak alkoholt, mesterséges színező- vagy illatanyagot, továbbá parabenmentesek, ezáltal jó bőrtoleranciát biztosítanak. 35 éves kortól, az érzékeny arcbőr ránctalanítására ajánljuk.

Ajánlott fogyasztói ár: 13 050 FT 

 

_______________________________________________________________________

Néhány szó az Eucerin® márkáról:

Az Eucerin® története 1900-ban kezdődött egy úttörőnek számító innovációval. Isaac Lifschütz kémikus gyógyászati forradalmat indított el. A kutató kifejlesztett egy rendkívül finom alapkenőcsöt, amit „eucerin” – a csodálatos kenőcs – néven vívőanyagként használt stabil emulziókhoz.

1900: Dr. Lifschütz szabadalom kérelme az eucerin tartalmú kenőcs alaphoz. 1903-tól az eucerin emulzifikáló hatóanyagként jelent meg a piacon. 1911-ben Dr. Troplowitz megszerezte a szabadalmi jogot a Beiersdorf számára és bevezette a piacra az első terméket, amely tartalmazta a hatóanyagot, az Eucerin® port. Ezt követte az első Eucerin® márkanevű kenőcs, már a Paul Beiersdorf & Co. cég termékeként. A következő termék az Eucerin® szappan volt 1930-ban.

A következő mérföldkövet 1950-ben az Eucerin® pH5 krém megszületése jelentette. Kategóriájában ez volt az első olyan termék, amely az egészséges bőr megóvása érdekében annak saját természetes védő savköpenyének fenntartására helyezte a hangsúlyt. Ez a szempont ma is kulcsfontosságú szerepet játszik az orvosi bőrápolásban és a nemzetközi kutatói körökben.

Az 1970-es években az Eucerin® sokoldalú elismerést szerzett az Eucerin® pH5 Intenzív Testápoló és az Eucerin® pH5 Intenzív Testápoló F termékeinek köszönhetően. A 90-es évek második felétől az Eucerin® a gyors termékinnovációra fókuszált. 1994-ben a pH5 Olajtusfürdő kifejlesztésével az Eucerin® egy új termékkategóriát vezetett be. Ez volt az első olajtusfürdő, amely megvédi a bőrt a fürdés során a kiszáradástól. 1996 az első Eucerin® arcápolási termékek piaci bevezetése, mellyel a márka teret hódított a bőrápolás legfontosabb területén, az arcápolás terén. Egyik innovációját a másik után fejlesztette ki: a problémás bőrre alkalmas tisztító és ápoló termékektől (Eucerin® Száraz Bőrre, Problémás Bőrre és Bőrpír elleni termékcsaládok) a nagy hatásfokú Anti-Age Bőrfiatalító termékekig, melyeket a legmagasabb bőrgyógyászati követelményeknek eleget téve fejlesztettek ki (az első, klinikai vizsgálatokkal igazolt Q10 Active ránctalanító krémtől a kozmetikai bőrgyógyászat által inspirált új generációs Hyaluron-Filler ránctalanító kezelésig).

Napjainkban az Eucerin® a bőrgyógyászok által közkedvelt bőrápolási márka, amit a különböző bőrproblémák igényeinek megfelelően fejlesztettek ki. A bőrgyógyászokkal közösen végzett munkának és a technikai szaktudásnak köszönhetően az Eucerin® megbízható és nagy hatásfokú termék innovációkat garantál, melyek a magas bőrgyógyászati követelményeknek is megfelelnek. A gondosan válogatott aktív összetevőknek és az előírt klinikai vizsgálatoknak köszönhetően az Eucerin® kitűnő termékminőséget garantál.

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete