Divat

Új év, új kezdet!

Nem könnyű erőt venni magunkon, újra lendületet venni, és visszatérni a tudatosabb életmódhoz, vagy éppen kialakítani egy új, tudatosabb rutint. De ha megvan a kellő motiváció, bármi sikerülhet!

Az elmúlt év bezártsága miatt a legtöbben otthon kezdtünk el edzeni, de a négy falon kívül a gyaloglás, túrázás és más szabadidős tevékenységek is egyre népszerűbbek lettek. Az F&F kínálatából most az új lendülethez és feltöltődéshez mutatunk néhány összeállítást, amivel fokozhatjuk a motivációnkat a kitűzött cél eléréséhez!

Töltekezzünk!

Az utóbbi időszak történései miatt egyre nagyobb szerepet kapott a mindfulness, vagyis a tudatos jelenlét. Amikor nem azon rágódunk, hogy mi történt velünk vagy mennyi problémával kell még szembenéznünk, hanem arra fókuszálunk, ami a jelen pillanatban zajlik. Ezért nagyon sokan kezdtek el meditálni vagy éppen jógázni, pilatesezni, de minden olyan tevékenység segít, amivel kizárhatjuk a külvilágot, például zenehallgatás, olvasás vagy legalább annyi, ha elvégzünk egy egyszerű légzőgyakorlatot. A teljes ellazuláshoz és töltekezéshez válasszunk kényelmes szetteket, például leggingset, laza szabású nadrágot és bővebb felsőket, amikben szabadnak érezhetjük magunkat.

Aktívan!

Ha nemcsak az a célunk, hogy megtisztítsuk a gondolatainkat vagy levegőzzünk, hanem az alakformálás, súlyvesztés a cél, ma már számtalan opciót találhatunk az otthoni mozgásformák közül. Töltsünk le egy applikációt, vagy keressünk a videómegosztókon egy szuper edzésprogramot. Végezhetünk saját testsúlyos gyakorlatokat, de növelhetjük a mozgássor hatékonyságát különböző sporteszközökkel is (pl. gumiszalag, kézi súlyzó). A testhezálló darabok azért előnyösek, mert így jobban figyel-hetjük a mozdulatainkat, azt, ahogy az izmaink dolgoznak. De a szűk trikóra felvehetünk egy kicsit bővebb felsőt is.

 

Levegőt!

Ne tartson vissza minket, hogy kint hideg van vagy borús az idő! Menjünk ki egy kicsit a szabadba legalább egy rövid sétára, vagy iktassunk be egy kirándulást. A könnyed kocogás vagy akár futás pedig tökéletes arra, hogy kiszellőztessük a fejünket. Ha megfelelő alapdarabokat választunk, például egy leggingset vagy pamutnadrágot, ami jól tartja a hőt és egy poláranyagú, magas nyakú felsőt, még a mínuszok sem tarthatnak vissza. Egészítsük ki a szettünket egy steppelt dzsekivel vagy hosszított kabáttal, és törekedjünk a réteges öltözködésre.

 

 

Kell a lendület!

Nem könnyű belevágni az új életmódba, vagy a négy fal között megoldani a sportolást azoknak, akik eddig megszokták, hogy edzőterembe járnak. De ahhoz, hogy sikerrel vegyük az akadályokat az új évben, bizony elengedhetetlen, hogy egy kicsit lendületbe jöjjünk. A motivációt az is nagyban segíti, ha olyan ruhákba bújunk, amikben jól érezzük magunkat, és amelyek passzolnak a kedvenc mozgásformánkhoz. Adunk néhány tippet!

5490 Ft Edzőcipő F&F

2990 Ft Leggings F&F                                 4990 Ft Mintás leggings F&F

4990 Ft Magas nyakú sportfelső F&F       5990 Ft Sportdzseki F&F

2990 Ft Mintás sportmelltartó F&F       5990 Ft Sporttáska F&F

4490 Ft Batikmintás jogger F&F            3990 Ft Pulóver F&F

 

 

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete