Ezotéria

Szellemek járnak át a dimenziókapun néha jó, néha rossz érkezik az átjárón

A Kitör a frász! rovatunkban gyakran előfordul, hogy Diánának és Ernőnek sok galibát okozó dimenziókaput kell bezárnia. De mi is ez az átjáró?
angyalok dimenziókapu energia ezotéria gyógyító erők kís ernő krisztus-háló molnár diána negatív események szellemek tündér ványik dóra

Bár a Diánához és Ernőhöz érkező levelekben rendre negatív élményekről számolnak be az olvasók, valójában a dimenziókapunak kimondottan pozitív hatásai is lehetnek. Ha azonban a benne örvénylő energia rossz irányba fordul, akkor szellemek, démonok, rosszindulatú entitások is beszabadulhatnak az otthonunkba. „Önmagában a természetben előforduló dimenziókapuk nemhogy bajt nem okoznak, de kimondottan jó hatással vannak ránk, emberekre – mondja Molnár Diána. – Ezek a világ minden táján, az úgynevezett Krisztus-háló pontokon találhatóak és az ég felől érkező, örvénylő energiáktól jönnek létre, amik egyes helyeken találkoznak a Föld irányából érkező szintén örvénylő energiákkal.” A régiek pontosan érezték, tudták és látták, hol vannak ezek az energetikai pontok, vagy a sámánt, táltost, varázslót hívták segítségül, hogy segítsenek ezek felderítésében. A legfontosabb vallási központjaikat itt építették, vagy ide jártak gyógyulni. Az őseink ezeken a helyeken hozták létre az úgynevezett kunhalmokat, illetve a pálosok gyakran ezeken a Krisztus-háló pontokon emelték a kolostoraikat.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete