Ezotéria

A spirituális ébredés ideje

A nyár után a lecsendesedés, a befelé fordulás időszaka következik. Talán ezért is ez a spirituális ébredés legaktívabb hónapjai.
apró jelek energia ezotéria lélekgyógyász melitta spirituális ébredés spiritualitás testi és lelki változások trauma új élmények változás ványik dóra

Egyre többen lesznek kénytelenek szembenézni azzal, hogy a régi sémák már nem működnek, és új fejezetet kell nyitni az életükben. „Mintha egyszer csak fejbe vernének, és ráébrednénk, hogy azonnal szükség van a változásra – magyarázza Melitta lélekgyógyász. – Az őszi időszakban pedig azért élénkül fel sokakban ez az érzés, mert a nyári pörgés, a rengeteg élmény után egyszer csak lecsendesedünk, befelé figyelünk, és meghalljuk a bensőnk hangját.” Az ébredés időszaka beköszönhet finoman, apró jelekkel, de ha ezeket nem vesszük észre, gyakran nagyon erős figyelmeztetést, traumát kell átélnünk, hogy rátaláljunk az utunkra. A spirituális ébredés ugyanis új utakra visz minket; elmozdít az anyagi világtól, közelebb kerülünk azokhoz a témákhoz, amelyek a valódi értéket jelentik.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete