Ezotéria Lélek Sztárok

Gubás Gabi: Ha szomorú esemény ér el, olyan vagyok, mint a mérleg nyelve

Az utóbbi években hallatlan népszerűségre tettek szert az ezotériában azok a módszerek, amelyek azt ígérik: elég csak szívből vágyni valamire, s akár azonnal teljesülhet a kívánságunk a vonzás törvényének köszönhetően.

Vajon tényleg ilyen egyszerű lenne? A vonzás törvényét kihasználva bármit „rendelhetünk” a sorsunktól? Erre a karma adja meg a választ, mert csak az következhet be az életünkben, ami eleve meg van írva. Ha nincs a sorsunkban például az, hogy gyereket hozunk a világra, akkor hiába látjuk képszerűen magunk előtt az álmunkat, nem fog valóra válni.

De hogyan gyakoroljuk a vonzás törvényét? Fontos, hogy képzeljük magunk elé. Látnunk kell, mit is szeretnénk elérni, és naponta sokszor gondoljunk rá. Nincsenek pontos számok arról, hányszor is kellene a vágyunknak megfordulni a fejünkben. A lényeg az, hogy gyakran tervezzük el, mit is szeretnénk elérni. Különösen alkalmas időpont a reggel, az ébredés és az éjszaka, az elalvás előtti időszak. Minél konkrétabban fogalmazzuk meg a vágyunkat, annál könnyebben és gyorsabban válik valóra.

Két híres színésznőt is megkérdeztünk arról, hogy az ő életükben hogyan működik a vonzás törvénye.

Gubás Gabi: Az arany középutat kell keresni

„Amióta megismertem a vonzás törvényét, azóta szándékosan használom, vagy próbálom használni. Tudat alatt pozitív szemléletű, harmóniára törekvő személyiség vagyok. De amióta tudatosabban élem az életem, azóta bizonyos helyzetekben igyekszem magam működtetni ezt a törvényt. Például akkor, ha szomorú dolgok történnek. Teljesen nyilvánvaló ugyan, hogy azért élünk, hogy a nehéz, embert próbáló helyzeteket is megtapasztaljuk, ám én pozitív szemlélettel állok minden elé, nem esem kétségbe, hanem az ilyen szituációkban is megpróbálom megtalálni a választ, hogy miért történt velem mindez, mit kell tanulnom az egészből. Így nem ragadok bele az ilyen helyzetekbe. Amikor szomorú esemény ér el hozzám, akkor elképzelem, hogy olyan vagyok, mint a mérleg nyelve. Amikor az esemény bekövetkezik, akkor kileng, mert abban a pillanatban ugyanúgy reagálok, mint mások, hiszen én is érző ember vagyok. De nem engedem meg magamnak azt a luxust, hogy érzelmileg benne ragadjak a helyzetben. Mert akár negatív, akár pozitív az érzés, hosszan benne maradni káros. Felfedeztem magamnak egy régi mondást: az arany középutat kell keresni, mert akkor nem tévedhetünk nagyot. Egyébként a vonzás törvényét nemcsak nagy dolgok elérésére alkalmazom, hanem a hétköznapokban is hasznát veszem. Például egészen banális dolgokban, amikor a férjemmel elmegyünk vásárolni, akkor egy jó parkolóhelyet vizualizálok magamban, persze pozitív érzések kíséretében, és ez rendszerint be is jön.”

Tegnap Für Anikó mondta el nekünk a véleményét a témáról. Az ő gondolatait is elolvashatják a meglepetes.hu-n.

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete