Ezotéria

Az Ikrek ne pánikoljon, a Bak ne vigye haza a munkát: ezt üzenik a csillagok erre a hétre

A Meglepetés horoszkópjából ezen a héten is megtudhatjuk, mit jeleznek a csillagok, várnak-e ránk új kapcsolatok, munkahelyi változások, váratlan izgalmak vagy nyugalmas hétköznapok.

KOS
III. 21.–IV. 20.
Párkapcsolata fordulóponthoz érkezett: partnere nem hallgat tovább, és kimondja, ami a szívét nyomja. Ne érezze sértve magát, ha szembesíti azzal, hogy elhanyagolta őt, inkább értékelje, hogy vágyik a társaságára és a figyelmére. Döntse el, mi a fontos! Ha ingatlan-adásvételbe kezd, készüljön fel arra, hogy a vártnál több energiát kell befektetnie, ha gyors és eredményes ügyintézést szeretne. Szakember segítsége is hasznos lehet.

BIKA
IV. 21.–V. 20.
Ezúttal még az érdektelennek tűnő szakmai eseményekre se mondjon nemet, mert csak nyerhet velük. Akár egy kiváló karrierlehetőség is adódhat általuk, vagy éppen olyan kapcsolatrendszerre tehet szert, amelyre másként nem lenne lehetősége. Ebben az időszakban különösen fontossá válik, hogy kedvesével képesek legyenek egymást őszintén és teljes mellszélességgel támogatni. Kompromisszumokra most is szükség lesz.

IKREK
V. 21.–VI. 21.
Nincs oka pánikra, akkor sem, ha most összecsapnak a feje felett a hullámok. Precízebb rendszerre van szüksége. Akármennyire is nehéz tartania magát hozzá, ezúttal tilos a csapongás. Koncentráljon inkább egyszerre csak egy feladatra, így még mindig gyorsabban végez, mintha mindenbe csak belekapna. A párkapcsolata csak akkor lesz boldog és kiegyensúlyozott, ha a saját szabályaikat követik, és nem foglalkoznak azzal, hogy mások mit gondolnak önökről.

RÁK
VI. 22.–VII. 22.
Ha egyedülálló, keresse a kreatív és ambiciózus emberek társaságát! Ebben a közegben olyan szellemi partnerrel ismerkedhet meg, akivel idővel elmélyülhetnek az érzelmeik. A párkapcsolatban élők találjanak közös hobbikat a partnerükkel, mert szükségük van az új élményekre, amelyek ismét megerősítik a köteléküket. Mielőtt bármit mondana a felettese előtt, jól gondolja át, pontosan milyen üzenetet szeretne átadni, és azt hogyan tálalja megfelelően.

OROSZLÁN
VII. 23.–VIII. 23.
Győzze meg a kollégáit és a döntéshozókat arról, hogy ne sajnálják a plusz energiát, ha tisztában vannak azzal, mely területek igénylik a fejlesztést vagy átalakítást. Önre hallgatni fognak, ne féltse hát az egóját az esetleges visszautasítástól. Figyeljen arra, mi mindent szeret a partnerében, így azok a bosszantó apróságok, amelyek az elmúlt időszakban előtérbe kerültek, most jelentőségüket vesztik. Ön sem hibátlan, ezért nyugodtan lehet nagyvonalúbb.

SZŰZ
VIII. 24.–IX. 23.
Ezekben a napokban képes lesz nagyobb társaságban is ellazulni és önmagát adni, nem érzi, hogy feltétlenül ki kell tűnnie a tömegből. Most megtapasztalhatja, hogy mennyivel jobban érezheti magát, ha nem akar mindenáron megfelelni. A munkahelyén ne foglalkozzon túl sokat a többiek teljesítményével vagy szorgalmával, még akkor se, ha saját feladatait óriási precizitással látja el. Törekedjen nagyobb népszerűségre a kollégái körében!

MÉRLEG
IX. 24.–X. 23.
A kora tavasz a szokásosnál is érzékenyebbé teszi: rendkívüli módon igényli, hogy partnere minden úton-módon kimutassa az ön iránt táplált érzelmeit. Könnyen elérheti a kívánt intimitást, megvannak rá a módszerei, ezért semmiképpen se nyúljon a szemrehányás vagy a zsarolás eszközéhez. A szakmai sikerekhez vezető úton csak elindulnia lesz nehéz. Lépjen mások előtt, most éppen a kezdeményezőkészsége lesz kulcsfontosságú.

SKORPIÓ
X. 24.–XI. 22.
Bár ragaszkodik a saját személyes teréhez, akik elnyerik a bizalmát, azok gyorsan közel férkőzhetnek önhöz, sőt a szívéhez is. Ez utóbbira most nem árt egy kicsit jobban vigyáznia, mert törékeny. Azzal sincs mindenki tisztában, hogy nem érdemes önnel ujjat húzni. A családjával töltött idő felér egy hatékony terápiával, gyorsabban gyógyulnak tőle a sebei. Ezúttal a kreativitása előbbre viszi, mint a szabályok precíz követése.

NYILAS
XI. 23.–XII. 21.
Ha úgy érzi, megfáradt, ellaposodott a párkapcsolata, ne az legyen az első gondolata, hogy máshol keresi, ami most hiányzik. Megéri erőfeszítést tennie a jelenlegi viszonyba. Ne adja fel könnyen, mert nagyon hamar megbánná. Ne titkolózzon tovább, rántsa le a leplet arról a munkáról, amelyen ez idáig olyan megszállottan dolgozott! Ha az elismerés nem is lesz egyöntetű, a döntéshozókat mindenképpen meggyőzi.

BAK
XII. 22.–I. 20.
Nagyon fontos, hogy ezekben a napokban semmiképpen se vigye haza a munkáját. Ha letelt a munkaidő, koncentráljon mindenre és mindenki másra, csak a karrierjére ne. Erre nemcsak önnek van igénye, de a környezetében élőknek is. Jobbnál jobb szabadidős programok csábítják, ám legyen tisztában azzal, hol kell meghúznia a határt. Fontos a szórakozás, de gondoljon az anyagi terhekre is, különösen, ha utazást tervez.

VÍZÖNTŐ
I. 21.–II. 19.
Ha egy kicsit is odafigyel a belső hangra, amely már-már kiabál önnel, nem mondhatja, hogy nem kap jeleket. Nem kell attól tartania, hogy félreérti, vagy egyáltalán nem tudja megfejteni őket, hiszen teljesen egyértelmű a helyzet. Ha akarja, ön is pontosan érti. Kétségtelenül fontos, hogy szakmai téren megállja a helyét, sőt bizonyíthasson, de az egészségéről sem feledkezhet meg. Ne vigye túlzásba a munkát, mert az megbosszulja magát.

HALAK
II. 20.–III. 20.
Ha nem uralkodik magán, megtapasztalhatja, hogy bizony az őszinteséget is túlzásba lehet vinni. Akár túláradó érzelmeit nyilvánítja ki, netán sokszor és nem a megfelelő időben, akár kritikus véleményének ad hangot, meggondolatlansága feszültséget okozhat. Nem kell úttörőnek lennie, de ha most határidőn belül szeretné elvégezni a feladatát, ne várjon másokra. A szükséges döntéseket ön is képes meghozni, tegye is meg!

Szöveg: Harrach Judit

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete