Ezotéria

Csillagjegy 1×1: ismerje meg alaposan az állatövi jegyek szülötteit – 1. rész

Kétrészes asztrológiai kisokosunkban megismerkedünk a nyugati asztrológiai jegyek főbb jellemzőivel.
asztrológia asztrológiai kisokos csillagjegy 1x1 ezotéria kos nyugati asztrológia ványik dóra

Kos (III. 21. — IV. 20.)

Jó tulajdonságai: Nagy újítók, mindig van egy új ötletük, amelyért ráadásul nagyon tudnak lelkesedni és másokat is lelkesíteni. Tele vannak energiával, dinamikusak, és nagyon gyors a felfogásuk. Magabiztosságukkal sokakat maguk mellé állítanak. Amin érdemes változtatnia: El kell fogadniuk, hogy nem mindenki működik olyan intenzitással, mint ők, és hogy ne legyenek türelmetlenek, ha valami nem azonnal és úgy teljesül, ahogyan azt elképzelték. Hajlamosak a vakmerő, meggondolatlan tettekre és mondatokra is.

Bolygója: Mars
Színe: piros és narancsszín
Kristálya: ametiszt, gránát, jáspis, rubin, turmalin
Országa: Többek között Anglia, Franciaország és Dánia.

Bika  (IV. 21. — V. 20.)
Jó tulajdonságai: Családtagjaik számára a biztos pontot jelentik, megbízhatóak, melegszívűek és odaadóak. Ha kitűznek maguknak egy célt, azért képesek kitartóan dolgozni. Soha nem hoznak meggondolatlan döntéseket.
Amin érdemes változtatnia: A legnagyobb veszélye biztonságot adó nyugalmuknak, hogy unalmassá válhatnak. Fontos számukra a birtoklás, legyen szó a szeretteikről és az anyagiakról is, azért vigyázniuk kell, nehogy zsugoriak legyenek, illetve, ne gyötörjék társukat féltékenységükkel.

Bolygója: Vénusz
Színe: vörös és rózsaszín
Kristálya: akvamarin, zafír, jáde, rózsakvarc
Országa: Többek között Írország, Görögország és Svédország.

Ikrek  (V. 21. — VI. 21.)
Jó tulajdonságai: Intelligens emberek, akik tudásukat színesen képesek átadni másoknak. Jól tudnak kapcsolatot teremteni, remek beszélgetőpartnerek, és jó a humoruk. Fiatalos, energikus lényükkel a társaság motorjai lehetnek.
Amin érdemes változtatnia: Mindig száz fokon égnek, akik más fordulatszámon működnek, azt érezhetik, hogy elfáradnak a környezetükben. Figyelniük kell, nehogy a sok beszéd közben
valakit megbántsanak. Mivel sok minden érdekli a jegy szülötteit, fennállhat a veszélye, hogy csak felületesen kapnak bele egy-egy témába, és nem képesek elmélyedni benne.

Bolygója: Merkúr
Színe: barna és sárga
Kristálya: hegyikristály, borostyán, citrin, tigrisszem
Országa: Többek között az Amerikai Egyesült Államok, Belgium és Egyiptom

Rák  (VI. 22. — VII. 22.)
Jó tulajdonságai: A család központja, igazi védelmező anya- vagy apatigris. Nagyon erősek a megérzései, és rendkívül éles eszű. Mivel róla mintázhatnák az együttérzés élő szobrát, ő mindenkit meghallgat, és segítő kezet nyújt.
Amin érdemes változtatnia: Hajlamos lehet hangulatingadozásokra, ha pedig megsértődik, hetekig képes haragot tartani. Érzékeny lelkét könnyű megbántani, akkor pedig rendkívül mogorva tud lenni másokkal. Észre kell vennie, hogy hol a határ a gondoskodásban, mert olykor túlzottan ragaszkodik, és nem engedi szabadon a szeretteit.

Bolygója: Hold
Színe: kék és szürke
Kristálya: aventurin, hegyikristály, rózsakvarc, holdkő
Országa: Többek között
Hollandia, Algéria és Skócia

Oroszlán  (VII. 23. — VIII. 23.)
Jó tulajdonságai: Nyitott emberek, akik képesek befogadni és továbbadni az újat. Széles látókörüknek köszönhetően új utakat fedeznek fel. Kreatívak, és képesek másokat lelkesíteni, éppen ezért jó vezető válhat belőlük. Nagylelkűek, örömmel adnak, és melegszívűek.
Amin érdemes változtatnia: Előfordulhat, hogy csak a saját igazukat vélik az egyetlen megfelelő útnak, és nem hallgatnak meg másokat. Párkapcsolatban szeretnék, ha mindig az övék lenne az utolsó szó, ezért gyakran választanak olyan társat, akik mellett ők lehetnek a dominánsak, ugyanakkor vágynának arra, hogy egyenrangú fél legyen a partnerük.

Bolygója: Nap
Színe: narancssárga és bíbor
Kristálya: borostyán, citrin, rubin, hegyikristály
Országa: Többek között Olaszország, Csehország és Libanon

Szűz  (VIII. 24. — IX. 23.)
Jó tulajdonságai: Az állatöv legmegbízhatóbb emberei; nincs az a feladat, amelyet ne akarnának százszázalékosan teljesíteni. Pedánsak és gyakorlatiasak, és mindehhez nagy adag szorgalom és intelligencia is társul.
Amin érdemes változtatnia: Rosszul viselhetik, ha valaki nem olyan maximalista, mint ők. Rendszeretetük elmehet már-már kóros mániába, ha pedig más hibázik, arra kíméletlenül felhívják a figyelmet. Fontos, hogy nyitott legyen az újra, így nem érheti a vaskalaposság vádja.

Bolygója: Merkúr
Színe: fehér és zöld
Kristálya: ametiszt, kalcedon, karneol, zafír
Országa: Többek között Svájc, Brazília és Horvátország.

A második hat csillagjegy jellemzőit ide kattintva ismerhetik meg.

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete