Ezotéria

Csillagjegy 1×1: ismerje meg alaposan az állatövi jegyek szülötteit – 2. rész

Kétrészes asztrológiai kisokosunkban megismerkedünk a nyugati asztrológiai jegyek főbb jellemzőivel.
asztrológia asztrológiai kisokos csillagjegy 1x1 ezotéria mérleg nyugati asztrológia ványik dóra

Mérleg

(IX. 24. — X. 23.)

Jó tulajdonságai: Igazi finom lelkek, tapintatosak és figyelmesek másokkal. Elég egyszer említeni nekik valamit, ők biztosan megjegyzik, és odafigyelnek rá. Romantikus, elbűvölő személyiségek, óriási adag szépérzékkel. Nagyon igényesek önmagukra és környezetükre.

Amin érdemes változtatnia: Nehezen hoznak döntéseket, és könnyű őket befolyásolni. Szeretik, ha környezetük visszajelzi szépségüket, és emiatt kicsit kihívóak lehetnek. Hiszékenyek és időnként sértődékenyek.

Bolygója: Vénusz

Színe: kék és rózsaszín

Kristálya: aventurin, hegyikristály, jáde, zafír

Országa: Többek között Ausztria és Japán

Skorpió

(X. 24. — XI. 22.)

Jó tulajdonságai: Rendkívül energikus emberek, akik céltudatosan haladnak elő-re az útjukon. Titokzatos és vonzó lényüknek köszönhetően nagy rajongótáboruk lehet. Szenvedélyesen tudnak szeretni, és nagyon erősen működik a hatodik érzékük.

Amin érdemes változtatnia: Nagyon féltékenyek tudnak lenni, szenvedélyes énjük időnként kitörésekre hajlamosítja őket. Lehetnek igen haragtartóak, rosszabb napjaikon bezárkózhatnak, és hajlamosak a borúlátó hangulatra. Olykor csökönyösen ragaszkodnak az elképzeléseikhez.

Bolygója: Plútó/Mars

Színe: vörös és mélybarna

Kristálya: citrin, borostyán, obszidián, opál

Országa: Többek között Marokkó és Izrael

Nyilas

(XI. 23. — XII. 21.)

Jó tulajdonságai: A legnehezebb helyzetben is képesek meglátni a jót, és ezzel másokat is ki tudnak húzni a rosszkedvből. Szeretik a szabadságot, ugyanakkor becsületes, őszinte emberek, akik derűs életszemléletükkel példát adnak. Intelligensek, jó beszélgetőpartnerek.

Amin érdemes változtatnia: Olykor nem gondolják át tetteik következményeit, veszélyes helyzeteket is bevállalnak. Hajlamosak több mindenbe belekapni, és a felszínesség sem áll tőlük távol. Előfordul, hogy hamarabb beszélnek, minthogy gondolkodnának, és tapintatlanságukkal megbánthatnak másokat. A türelem nem erős oldaluk.

Bolygója: Jupiter

Színe: sötétkék és bíborvörös

Kristálya: aventurin, jáspis, obszidián, türkiz

Országa: Többek között Magyarország és Spanyolország

Bak

(XII. 22. — I. 20.)

Jó tulajdonságai: Fegyelmezett, ambiciózus emberek, akik türelmesen, minden erőfeszítést megtéve haladnak a céljaik felé. Gyakorlatias a gondolkodásuk, jó a logikájuk, ugyanakkor szórakoztatóak is tudnak lenni. Minden részletre odafigyelnek, legyen szó magánéletről vagy munkáról.

Amin érdemes változtatnia: Hajlamosak a pesszimizmusra, és olykor a kákán is csomót keresnek. Tökéletességre való törekvésük mások számára szőrszálhasogatásnak tűnhet, esetleg túlzottan is ragaszkodhatnak a megszokott hagyományaikhoz. Szűkmarkúak lehetnek.

Bolygója: Szaturnusz

Színe: sötétbarna, sötétszürke

Kristálya: ametiszt, citrin, kalcedon, türkiz

Országa: Többek között India és Görögország

Vízöntő

(I. 21. — II. 19.)

Jó tulajdonságai: Rendkívül eredeti, kreatív emberek, akiknek a környezete sosem unatkozik. Nem állnak be a sorba, függetlenek, ugyanakkor őszinték és hűségesek. Nagyon humánusak és igen intelligensek.

Amin érdemes változtatnia: Egyedi ötleteikhez olykor körömszakadtukig ragaszkodnak, könnyen önfejűvé és kiszámíthatatlanná válhatnak. Lázadó hajlamúak, és nehezen tűrik a szabályokat, amely iskolában, munkahelyen problémát okozhat. Olykor megközelíthetetlennek és távolságtartónak tűnhetnek.

Bolygója: Uránusz/Szaturnusz

Színe: a víz kékje

Kristálya: akvamarin, ametiszt, labradorit, lazurit

Országa: Többek között Finnország és Oroszország

Halak

(II. 20. — III. 20.)

Jó tulajdonságai: Érzékenyek, és nagyon együttérzőek másokkal. Önzetlenségük nem ismer határokat, jóindulatúak, és mindenkiről csak a jót feltételezik. Óriási a fantáziájuk, kreatívak.

Amin érdemes változtatnia: Hajlamosak a társfüggésre, ugyanakkor jellemző rájuk, hogy idealizálják a partnerüket, és naivan elhisznek neki mindent. Könnyen befolyásolhatóak, nehezen állnak ki az igazuk mellett. Zárkózottak lehetnek, akik álomvilágba menekülnek.

Bolygója: Neptunusz/Jupiter

Színe: a tenger árnyalatai

Kristálya: akvamarin, amazonit, holdkő, lazurit

Országa: Többek között Málta és Portugália

Az elsp hat csillagjegy jellemzőit ide kattintva ismerhetik meg.

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete