Ezotéria

Évezredes tudás: titkos kódexek oldalain lelhető fel a mágikus gyógyítás varázslata

Melitta lélekgyógyász megnyitotta titkos, varázslatokkal teli kódexeit, hogy néhány könnyen megvalósítható, ám garantáltan hatásos mágiát megosszon az olvasókkal.

Mágikus gyógyítás

Az emberekben évezredes a vágy, hogy minél hosszabb és teljesebb életet élhessenek, és elűzzék a betegségeket.

„Ugyanakkor rögtön az elején szeretném leszögezni, hogy a gyógyító varázslatot a hagyományos orvoslás mellett, és soha ne helyette végezzük el – mondja Melitta. – Őseink gyakran alkalmazták azt a módszert
a betegség és a fájdalom leküzdésére, hogy a földet hívták segítségül. A negatív energiákat átvitték valamely másik tárgyba, és azt eltemették; azaz az anyatermészetre bízták, hogy elvigye a fájdalmat, betegséget.”

Ha szeretnénk, hogy egy seb gyorsabban gyógyuljon, vagy elűzni a fájdalmat, az érintett területet finoman dörzsöljük át egy almával. Óvatosan, nehogy megsértsük! Fontos, hogy szép piros gyümölcsöt válasszunk. Ezután, amilyen gyorsan csak lehet, ássuk el a földbe. Így a természet átveszi a gondunkat, és megszabadít tőle.

Nemcsak három kívánság!

Ezt a varázslatot akkor végezzük el, ha van bennünk kitartás és türelem, illetve ha úgy gondoljuk, érdemes munkát fektetnünk vágyaink teljesülésébe.

„Vegyünk egy zacskónyi magot, melyből olyan növényt nevelhetünk, amely szimbolikusan megtestesíti a vágyunkat (ehhez segítséget is adunk) – javasolja Melitta. – A földdel teli cserép felett fogjuk abba a markunkba a magokat, amelyik kezünkkel írunk (jobbkezesek a jobba, balkezesek a balba). Képzeljük magunk elé az áhított célt, majd beszéljünk a maghoz. Lehet, hogy ez kicsit furcsának tűnhet, de el kell hinnünk, hogy működik! Mondjuk el neki, miért fontos, hogy teljesüljön az álmunk. Aztán ültessük el a magokat, gondozzuk nagy szeretettel. Ha ennek ellenére nem kel ki a mag, még nem időszerű, hogy valóra váljon a vágyunk, ám ha szép, egészséges növénnyé fejlődik, reménykedhetünk, hogy az Univerzum meghallgatta kérésünket, és sikerül, amit elterveztünk.”

Melitta szerint, ha szeretettel ápoljuk a növényt, az el fogja nekünk suttogni a földmágia összes titkát, azaz a megérzéseink erősödni fognak.

Milyen növény magját válasszam?

✴ sárga színű vagy dús virágú növény: pénzhozó

✴ halványkék: kisfiút hoz a családba

✴ halványrózsaszín: kislányt hoz

✴ színes, tarkabarka: egészség, vidámság

✴ fehéres-sárgás: új munkahely

✴ piros: szerelem

Szerelmes tenyerek

„Teliholdnál rajzoljunk két piros szívet, amelyek egymásba fonódnak – javasolja Melitta. – Az egyik szívbe festékes kézzel nyomjuk bele a saját tenyérlenyomatunkat, a másikba pedig nyomja bele a szerelmünk a tenyerét. Ezzel fejezhetjük ki, hogy összetartozunk, és szeretjük egymást. Fontos tudni, hogy ez nem szerelmi kötés – hiszen ha az lenne, akkor ez már nem a fehér, hanem a fekete mágia területe –, csupán egy varázslat, amivel megerősítjük a szerelmünket.

Védelmező, tisztító varázslat

A következő varázslat védelmez, tisztít, és az egészségünkre is jó hatással van.

„Szükségünk van egy nagy tálra, háromféle gyümölcsre és vízre. Vágjunk össze apró darabokra egy almát – ez a gyümölcs az egészséget szimbolizálja –, egy narancsot – a belső szerveinket tisztítja, harmonizálja működésüket, és egy kivit –,a zöld szín is egészséghozó, tisztító hatással van. Majd öntsük tele a tálat kellemes, meleg vízzel. Ezután induljunk zuhanyozni, és a fürdőzés vége előtt öntsük le a testünket a védelmező, tisztító gyümölcsökkel. Ne csak a vízzel, a gyümölcsökkel is. Fontos, hogy a fejünkre ne, csak a testünkre kerüljön, illetve, hogy dugjuk be a kádat, hogy fürdés után ki tudjuk belőle szedni
a gyümölcsdarabokat, nehogy eltömődjön a lefolyó.

Fotó: shutterstock

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete