Ezotéria

Varázslás és népi gyógyászat: női bajok megelőzése nagyanyáink legtitkosabb módszereivel

Ha hideg van, könnyebben felfázunk, de nyáron sem jobb a helyzet, hiszen akkor a strandokon kaphatunk el valamilyen fertőzést. Ha szeretnénk megelőzni mindezt, vessünk be némi varázslatot és a népi gyógyászat eszközeit.

Energetizált vörösáfonya

A vörös áfonyát régóta fogyasztják a hölgyek, a húgyúti fertőzések kialakulását megelőzendő. De micsoda fantasztikus eredményt érhetünk el, ha a vörös áfonyát gyógyító energiával is feltöltjük. Öntsük ki az aszalt gyümölcsöt egy ezüstszínű tálba – lehetőleg ne sok szem kerüljön egymásra, hogy mindegyiket érje az energia –, majd gyújtsunk meg egy ezüstszínű gyertyát is. Ezek után tegyük a tenyerünket néhány centiméterre a gyümölcsök fölé, és képzeljük el, hogy az Univerzumból ezüstszínű fényfolyam áramlik, az égboltról egyesen a kezünkbe, és onnan a vörös áfonyába.

A női nemi szervek védelmére a kristályokkal foglalkozó szakemberek a kalcedont, a rezet és a malachitot javasolják.

A férfiaknak ugyanerre a thulit alkalmas.

Felfázás ellen kódolt víz

Ha már megtörtént a baj, és felfáztunk, akkor is azt javasolják, hogy igyunk sok vizet, sőt a megelőzésben is sokat segíthet. Főleg, ha az nem egy egyszerű víz, hanem kódolt víz. Nincs más feladatunk, mint hogy gyújtsunk egy fehér gyertyát, és a lángja mellett írjuk fel egy papírra: „Egészséges vagyok!”. Majd egy átlátszó üvegbe töltsünk vizet, és tegyük rá a papírra. Ha iszunk belőle, mindig erre a kódra helyezzük vissza a palackot, hogy mindig feltöltekezzen a víz a kód energiájával.

Burok a fertőzések helyett
Vannak hölgyek, akiknek elegendő egy úszás a medencében, vagy egy idegen toalett használata, és máris megtámadja őket valamilyen nőgyógyászati fertőzés. Az elme azonban képes arra, hogy ezeket megelőzze. Ha tudja, hogy ilyen környezetbe kell mennie, mindenképpen készítsen burkot magára. Elegendő azelőtt, hogy belépnénk a mellékhelyiségbe vagy a medence partjára. Lássuk, ahogyan a derekunktól lefelé egy erős burok képződik, egészen a talpunkig, amely megakadályozza, hogy bármilyen kórokozó bejusson a szervezetünkbe. A színét, formáját, állagát mi magunk találhatjuk ki, ez a fantáziánkra van bízva.

Mit javasol a népi gyógyászat?

● Felfázásra a népi gyógyászat a petrezselyemzöld fogyasztását ajánlja, és málnalevél- teát.

● Menstruációs görcsökre, sőt, vajúdás lerövidítésére is ajánlják rozmaring- vagy a kamillateát.

 

Menstruációs fájdalmakra

Sok nő aggódva várja minden hónapban a nehéz napokat, mert számukra ez a három-öt nap tényleg nehézséggel és fájdalommal jár. Ha nem szeretne azonnal gyógyszert bevenni, próbáljon meg egy különleges
meditációt, amely segíthet a fájdalom elűzésében.
Kényelmesen helyezkedjen el, és lazítsa el minden tagját. Először a fejét, majd a nyakát, karját, mellkasát, és így sorban, egészen a lábujjakig. Ezek után képzelje el, hogy gyönyörű tisztáson fekszik. Hallja a távolban egy patak csobogását, a madarak énekét, majd lássa, hogy a hasán, a fájdalom helyén egy piros színű füstfelhő gomolyog. Lassan, fantáziája erejével, változtassa a piros színű pamacsot világoszöld színűvé, majd amikor már teljesen átvette a zöld színt, a köldökén keresztül tűnjön el a fájdalom a természetbe.

Fontos!

Ha a betegségek tünetét mégis tapasztalják magukon, forduljanak minden esetben orvoshoz!

Fotó: shutterstock

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete