Ezotéria

Horoszkóp május 21. – május 27.: ez a három csillagjegy kiemelten sikeres lesz ezen a héten

A Meglepetés horoszkópjából ezen a héten is megtudhatjuk, mit jeleznek a csillagok, várnak-e ránk új kapcsolatok, munkahelyi változások, váratlan izgalmak vagy nyugalmas hétköznapok.

KOS
III. 21.–IV. 20.
Hosszú távú terveinek megvalósítását ne halogassa! Legalább azokat az alapokat teremtse és szilárdítsa meg, amelyekre a későbbiekben építkezhet. Célorientált gondolkodásmódja és lendülete megvan hozzá, hogy eredményesen és biztonságosan jusson előbbre. Bármennyire is igyekszik leplezni az érzelmeit, ezzel legfeljebb önmagát csapja be. Ne szégyellje bevallani, ha fájdalom vagy sérelem érte, különben a sebek sokkal lassabban gyógyulnak majd.

BIKA
IV. 21.–V. 20.
Bizalom híján nem lesz képes tartós kapcsolatot fenntartani – legyen szó szerelemről vagy akár barátságról. Ha mélyen magába néz, valójában nem is a másik féllel kapcsolatosak a kétségei, sokkal inkább az önbizalmával vannak problémái. Ne feledje, hogy a saját életét ön irányítja. Ha teljesíthetetlennek tűnő kihívás előtt áll, támaszkodjon bátran egy tapasztalt kollégája iránymutatására, aki hosszú távon a mentorává válhat.

IKREK
V. 21.–VI. 21.
Akaratán kívül is belekeveredhet egy olyan szerelmi zűrzavarba, amely még sok fejtörést okozhat önnek. Próbáljon meg most kissé a háttérbe húzódni, mert hiába nem áll szándékában, akkor is felkavarhatja maga körül az állóvizet. Ha a munkahelyén nem úgy tűnik, hogy a közeljövőben segítséget kaphat, vegye kézbe az irányítást. Ne törődjön bele a túlhajszoltságba, mert az nem természetes. Ne egyedül akarjon mindent megoldani!

RÁK
VI. 22.–VII. 22.
A csapatmunka ezúttal sem azt jelenti, hogy ön hátradőlhet, amíg a többiek dolgoznak. Sőt, a felelőssége most még nagyobb, hiszen nem csak az egyéni sikere múlik a teljesítményén. Ha van választási lehetősége, semmiképpen se vállaljon el olyan megbízást, amely már kezdetben is rossz érzéssel tölti el – még akkor sem, ha az komolyabb anyagi haszonnal kecsegtet. Szabadidejét töltse a valódi barátai társaságában, akik rászolgáltak a bizalmára.

OROSZLÁN
VII. 23.–VIII. 23.
Az, hogy a közelmúltban jelentős eredményeket ért el, még nem jelenti azt, hogy már nincs hová fejlődnie, vagy éppen nem tárulnak ki hamarosan újabb kapuk ön előtt. Ezeknek a küszöbét vétek lenne nem átlépni. A környezetében elhangzó véleményeket és tanácsokat feltétlenül hallgassa végig, még akkor is, ha egyáltalán nem ért velük egyet. Szabadidejében a pihentető kikapcsolódási formákat válassza, ne terhelje magát túlságosan sok aktivitással!

SZŰZ
VIII. 24.–IX. 23.
Felkészülhet a szárnyalásra, még úgy is, ha a repülés gondolata először kicsit félelmetes. Több területen is fordulóponthoz érkezik, és csak önön múlik, mit hoz ki a helyzetekből, mer-e élni a lehetőségekkel. Ne vesztegesse olyasvalakire az energiáját, aki nem tart erre igényt, vagy épp nem érdemelte ki a törődését. Ne akarja megmenteni azt, aki nem kér a segítségéből! Koncentráljon inkább azokra, akiket a közelmúltban esetleg elhanyagolt!

MÉRLEG
IX. 24.–X. 23.
Vonzerejének köszönhetően ezekben a napokban nem lesznek magányos percei. Ám ugyanezért olyanokat is maga körül tudhat, akiknek nem vágyik a társaságára. Vegye elő híres diplomáciai érzékét, és kedvesen, de határozottan távolodjon el tőlük! Nem kell feláldoznia magát. A pénzügyek is fontos szerephez jutnak a héten. Különösen a párkapcsolatában okozhat feszültséget, ha nem sikerül egy viszonylagos egyensúlyt fenntartania.

SKORPIÓ
X. 24.–XI. 22.
Inkább adjon hangot most a sérelmeinek, mintsem, hogy hosszú időre elraktározza őket magában, vagy hagyja gyűlni, gyarapodni és kirobbanni az indulatait. Nemcsak a fokozott érzelemkitörés által generált konfliktust lenne érdemes kivédenie, de azt is, hogy az elfojtott harag mérgezze a lelkét. A megoldás ezúttal is a jól fejlett humorérzéke lesz: így kifejezheti a nemtetszését, de a veszekedést is elkerülheti. A szakmai szövetségek most megerősödhetnek.

NYILAS
XI. 23.–XII. 21.
Vegye figyelembe, hogy az, amit ön egyetlen mozdulattal lesöpör az asztalról, másoknak talán fontos, mert sok munkaórájukat ölték már bele a feladatba. Nézze meg alaposabban az eredményeiket, mert akár még hosszú távú lehetőségre is bukkanhat, amely eddig rejtve volt a szeme elől. A szabadidejében kerülje el a káoszt, ne mondjon igent túl sok meghívásra! Azt is vegye figyelembe, hogy ki lesz a vendéglátó és kiknek a társaságára számíthat.

BAK
XII. 22.–I. 20.
Végre több időt tölthet kettesben a partnerével, ez kimondottan jót tesz a kapcsolatuknak. Adják át magukat a romantikának, és idézzék fel, hogy annak idején miért szerettek egymásba. A láng még mindig ott ég önökben, csak fel kell szítani. Ha úgy érzi, hogy a munkahelyén már túl sok időt szenteltek a tervezgetésnek, ám közben lemaradtak a tevőleges munkával, ne várjon másra, kezdjen bele egy feladat megoldásába. A többiek követni fogják.

VÍZÖNTŐ
I. 21.–II. 19.
Ha nem érzi teljesen komfortosan magát a saját otthonában, haladéktalanul változtasson a környezetén! Legyen ez mindig az a hely, ahová megnyugvás hazatérni. Nem kell vagyonokat költenie új berendezésre, pici módosítások, a nagyobb rend vagy a selejtezés is csodákat tehet. És persze fontos, hogy elsimítsa a feszültséget az önnel egy fedél alatt élőkkel. Próbálja meg a feladatait munkaidőben elvégezni, lehetőleg kerülje a sok túlórát!

HALAK
II. 20.–III. 20.
Teljesebb, színesebb életre vágyik, amihez azonban elengedhetetlen, hogy nyisson mások felé, új ismerősökkel és élményekkel gazdagodjon. Ezért gyakran el kell hagynia a biztonságot jelentő komfortzónáját. Higgye el, ebben a burokban nagyobb veszély fenyegeti: ha bezárkózik, lemaradhat a saját életéről. Bármilyen jó ötlete is támad és akármennyi eredményt is ér el, ha nem hívja fel rájuk a figyelmet, elmaradhat a dicsőség.

Címkék: