Ezotéria

Mindenkinek változást hoz a Jupiter az ikrek jegyében: jön a kibékülések, a megértések éve

Május 26-án vette kezdetét az a nagyjából egyéves periódus, amelyben a szerencsét jelölő bolygó, a Jupiter a kommunikációt uraló jegyben tartózkodik. A váltás az összes csillagjegy szülöttjének életében máshogyan hat.

Átalakulások az egész világban

A Jupiter az asztrológusok szerint nincs igazán elemében az Ikrek jegyében. A hétköznapokban ennek ellenére mégis pozitív változásokat hozhat a nagy szerencse bolygójának jegyváltása. Az Ikrek jegye a kommunikációért felelős, így várható, hogy jobban megértjük egymást ebben a nagyjából egy évben. Talán olyan dolgokat is meg tudunk majd beszélni, amelyek eddig tabunak számítottak. Világméretben is jellemző lehet, hogy az egymással szemben álló felek megegyezhetnek, régi haragosok is békét köthetnek.

Az internet világában óriási átalakulások jöhetnek: a mesterséges intelligencia fejlődése olyan fokot érhet el, amelyet el sem tudtunk képzelni. Az oktatásban is fordulat várható, sokan koruktól függetlenül visszaülhetnek az iskolapadba. Megnőhet az idegen nyelvek tanulására való igény. Már csak azért is, mert várhatóan sokan fognak majd utazni a nagyvilágban és hazánk tájain is.

Lássuk, mi várható az egyes csillagjegyekben születettek életében a Jupiter 2025. június 10-én esedékes újabb jegyváltásáig!

Kos (III. 21. – IV. 20.)
Az őszinte beszélgetések most mindennél fontosabbá válnak. Olyan személyekkel is megtalálhatja a közös hangot, akikkel ez korábban nehézségekbe ütközött. Nagyobb vásárlásokra, értékesebb ingóság vételére vagy eladására is sor kerülhet. Ingatlannal kapcsolatos terveket szövögethet, ám ezek megvalósítására lehet, hogy 2025-ig várnia kell. Ha van testvére, most még a korábbi problémáikat is megoldhatják, és jóban lehetnek.

Bika (IV. 21. – V. 20.)
A fontossági sorrendben előre kerülnek az anyagiak, most
minden idegszálával a megteremtésükre koncentrálhat. Az így megszerzett összegekből akár tartalék képzésére is futja. Pénzügyeinek szerencsés alakulása a biztonságérzetére, önbizalmára is jó hatást gyakorolhat. A baráti körében is olyan események történhetnek, amelyek nagy örömmel töltik el.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)
A nagy szerencse bolygója az ön jegyé­ben jár, így ez az időszak különösen mázlistává teheti. Olyan dolgok is megtörténhetnek az életében, amelyekre korábban vágyakozott, ám a megvalósulásukra nem sok esélye volt. A munkában, megélhetésben is történhetnek kedvére való átalakulások. Új szakmában is kipróbálhatja magát. A párkapcsolatában meglepheti, milyen kompromisszumkész a párja.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)
Hajlamos visszavonulni, és inkább csak figyelni, elraktározni, amit tapasztal. Bizonyos híreket hallva hálát adhat a gondviselésnek, hogy mindez nem önnel esett meg. Egészségügyi probléma esetén a gyógyulás útjára léphet. Ha műtétre lenne szüksége, most roppant erős a regenerációs készsége, ezért a felépülése gyors és tökéletes lehet. Párkapcsolatában a társa makacssága miatt tudnak most nehezebben kijönni.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)
A kapcsolatok extrán fontossá válnak, általuk ahhoz a bizonyos húsosfazékhoz is közelebb kerülhet. Ne felejtse el megköszönni a szívességet! A világ eseményei beleszólhatnak az élete alakulásába. Gyermeke miatt féltő aggodalommal telhet meg a szíve. Ő azonban hallgatni fog önre, ezért bátran mondja el neki, hogy ön szerint mit kellene tennie a boldogulásért.

Szűz (VIII. 24. – IX. 23.)
Roppant termékeny lehet ez az év, különösen, ha a család további bővülésére vágynak. Gyermekével még szorosabbá válhat a kapcsolata, most mindketten elfogadóbbak és szeretetteljesebbek egymással, mint korábban voltak. A munkában olyan szerencsésen alakulhatnak a dolgai, hogy kifejezetten elégedett lehet. A felettesével remekül kijön, és az utazásai is jól sikerülhetnek.

Mérleg (IX. 24. – X. 23.)
Ebben az évben többször utazhat külföldre, vagy egyenesen idegen országban találhatja meg a számítását. Ha messze földön szeretné megkeresni a kenyerét, bátran vágjon bele, mert a Jupiter garantálja a sikert. A tanulmányokban ön vagy az ön számára fontos személyek is szerencsések lehetnek. Anyagi ügyei is jól alakulhatnak, most olyasmit is megengedhet magának, amit korábban nem.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)
Párjának pompás időszak ez az anyagiak terén, mindez pedig a kapcsolatukat is kiegyensúlyozottabbá teszi. Bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyeket bonyolítani is érdemes. Egészségi problémájából felgyógyulhat, ha pedig mostanában derül fény egy betegségére, sikeres lehet a gyógyszeres kezelés. A titkaira viszont vigyázzon, ha nem szeretné, hogy kiderüljenek!

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)
Ha még nem házas, ebben az évben kimondhatja a boldogító igent. A régi kapcsolatokban a társának nagy szüksége lehet önre, így olyan dolgokba is belemehet, amelyekre eddig talán nemet mondott. A környezetében több embernek is nagyon fontos az önnel való kapcsolata. Alkalmazkodhatnak önhöz, és megkönnyíthetik az életét. Egy régi, elfeledett ismeretség újrakezdődhet.

Bak (XII. 22. – I. 20.)
Az életében bekövetkező átalakulás miatt változhat a napi rutinja. Egy igazán szerencsés munkahelyi fordulat miatt örö­mében fülig érhet a szája. A kollégákkal remekül kijöhet, és azt sem bánja, ha több feladat szakad a nyakába. Ám teremtsen egyensúlyt a munka és a magánélet között, nehogy a túlhajszolt életmód betegséget okozzon! Párkapcsolatának alakulása is rendkívül elégedetté teheti.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.)
A szerelem angyalkája a vállára telepedhet, még akkor is, ha párkapcsolatban él. Gyermeke életében olyan változások következhetnek be, amelyek miatt hálát adhat a sorsnak. Lehet, hogy anyagi áldozatot kell hoznia a csemetéjéért, de ez most nem jelent gondot önnek. Nagyon fontos szerephez jut az életében a rendszeres testmozgás, amivel feltöltheti testi, lelki és szellemi energiaraktárait.

Halak (II. 20. – III. 20.)
Többször juthat eszébe a múlt, vagy olyan személlyel hozhatja újra össze a sors, aki egykor fontos szerepet játszott az életében. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyeknek. Szorosabbá válhat a kapcsolata egyes rokonaival. Lehet, hogy valakiről gondoskodnia kell, de mivel szereti az illetőt, ez nem esik nehezére. Eljött az ideje, hogy megváljon a régen nem használt, már csak a helyet foglaló dolgoktól.

Fotó: adobestock

Címkék: