Ezotéria

Családja az első a Bak nőnek: ezek a csillagjegyek illenek hozzá a szerelemben

Egyéni vágyait sokszor egy praktikus cél vagy anyagi haszon érdekében hajlamos háttérbe szorítani. Ebből is következik, hogy sokan vannak közülük a társadalmi ranglétra csúcsain.

A Bak nő december 22. – január 20.

Annak ellenére, hogy a Bak alapvetően praktikus lény, mély belső igénye a kötelességteljesítés és a másokért való felelősségvállalás. Egyéni vágyait sokszor egy praktikus cél vagy anyagi haszon érdekében hajlamos háttérbe szorítani. Ebből is következik, hogy sokan vannak közülük a társadalmi ranglétra csúcsain. A férfinak, aki egy uralkodásra termett racionális Bak nő társa, partnere keménységéhez és határozottságához hozzá kell szoknia. A Bak azonban sokszor lemond a saját karrierjéről, de csak akkor, ha férjébe tudja plántálni célra törő elképzeléseit. Nem egy Bak nő családja boldogulásának, férje és gyermekei támogatásának szenteli egész életét. Ez az érzelemmentes céltudatosság azonban éppen a párkapcsolatok világában okozhat nehézségeket. Hacsak ezt az aszcendense vagy a holdállása nem módosítja, a túlzott teljesítménykényszer és a mérsékelt önbizalom gátolja érzelmei kimutatásában és vágyai felvállalásában. A legnagyobb csapda egy fiatal nő számára, ha az érzéseit elnyomja, hétköznapi szükségszerűségeknek rendeli alá. Ebből következik, hogy ennél az alkatnál
a partnerválasztásban is a racionális észérvek döntenek. A Bak nő azonban a legritkább esetben megy bele egy válásba, a rendezett élet fenntartása számára mindennél fontosabb. Nem kapkodja el a házasságot, gyakran
a 30. életéve körül véli megtalálni az igazit. Partnerének tudnia kell, hogy választottja fegyelmezett és zárkózott, sőt, sokszor szótlan, különösen
a téli időszakban hajlamos a „befelé fordulásra”. A drága és üres szórakozás, utazás idegesíti, a kényelemre, a földi örömökre és az értékes tárgyi környezetre azonban a legtöbb Bak nőnek szüksége van.

Ezek a csillagjegyek illenek hozzá a szerelemben

Bak nő – Kos férfi
Ez a kapcsolat a legnehezebbek közé tartozik, folyamatos, sokszor kegyetlen harcokat vívnak egymással. Hiányzik a lágyság és a lelki finomság, nincsenek tekintettel egymás érzelmi igényeire. Miután azonban a küzdelem a lételemük, együtt duplán sikeresek.

Bak nő – Bika férfi
Ez a nő szorgalmas és puritán, partnere pedig kényelmes és hedonista, ami az állandó zsörtölődések melegágya lehet. A Bika érzékisége, szépérzéke és harmóniateremtő képessége azonban kifejezetten jót tesz a melankóliára és borúlátásra hajlamos Baknak.

Bak nő – Ikrek férfi
A játékos és szabad Ikrek túl könnyed és könnyelmű egy szigorú Bak számára, aki partnerétől több következetességet és szilárdságot vár el. Miután mindketten racionálisan gondolkodnak, gyakran kötnek életre szóló kompromisszumot, ami a sikeres házasság titka.

Bak nő – Rák férfi
Ebben a kapcsolatban felcserélődnek a hagyományos férfi-nő szerepek, a nő diktál, a férfi pedig végrehajtja. Mindketten családcentrikusak, az otthonra és a gyermekekre összpontosítják energiáikat. A férfiben több a gyengédség és az engedékenység a gyermekeikkel szemben.

Bak nő – Oroszlán férfi
Mindketten uralkodó típusok, és elvárják, hogy a másik végrehajtsa utasításaikat. A Bak nőben több a praktikusság és a diplomáciai érzék, ezért okosan és észrevétlenül tudja irányítani a társát, aki jobban szereti megmutatni magát a külvilágnak, mint zárkózottabb partnere.

Bak nő – Szűz férfi
Beosztó és előrelátó gondolkodásukban hasonlítanak, hétköznapi életvezetésükben egyetértés, rend, fegyelem uralkodik. A válás ritkaságszámba megy ebben a nyugalmas – bár néha unalmas – kapcsolatban. Az anyagiakra koncentrálnak.

Bak nő – Mérleg férfi
Itt is klasszikus szerepcsere történhet a férfi alkalmazkodóképessége és a nő törekvő természete miatt. Szigor és kritikusság, ami elriaszthatja a külvilágban csillogni szerető, könnyelmű Mérleget a hosszú távú kapcsolattól. Anyagiak miatt gyakoriak a nézeteltérések.

Bak nő – Skorpió férfi
Legalább annyira nehéz egy Bakból kihúzni a számára kényes dolgokat, mint egy Skorpióból,
aki egyébként az egyik leginkább ideális társ a Bak számára. Ritka eset az ilyen kapcsolat, amelybe a Skorpió nem talál okot a féltékenységre. Szoros és stabil az összefonódásuk.

Bak nő – Nyilas férfi
Az örömtelenség a Bak egyik problémája; kötelességtudata és munkamániája miatt nem tud lazítani a hétköznapok egyhangúságában. Ezt feloldja a vállalkozó kedvű és vidám természetű Nyilas, aki azonban sokat veszít szertelen könnyedségéből és spontaneitásából.

Bak nő – Bak férfi
Nagyon gyakran élnek ezek a tudatos, szívós és kitartó csillagjegyek holtomiglan-holtodiglan egymással, még akkor is, ha a kapcsolatot nem a lángoló érzelmek hatják át. Pragmatizmus és céltudatosság kapcsolja össze őket, amelyből legtöbbször hiányzik a vidámság és a változatosság.

Bak nő – Vízöntő férfi
A legtöbb Bak eredendően oly zárkózott és szótlan, hogy kommunikáció nélkül is kiválóan eléldegél társa mellett. Női szerepben sokkal gyümölcsözőbb ez a kapcsolat, különösen, mert a Bak nő nem hajlamos a féltékenységre. Mindketten hárítják az érzelmeket.

Bak nő – Halak férfi
Az érzések áramlásában sodródó Halaknak befolyásolhatósága miatt is szüksége van a tartást és megbízhatóságot sugárzó Bak nőre. Ez a férfi szívesen átadja az irányítást kitartóbb és keményebb társának, aki a gyeplőt keményen tartja a kezében.

fotó: pexels

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete