Ezotéria

A Vízöntő férfi mellett egy percig sem unatkozunk: ezek a csillagjegyek passzolnak hozzá a szerelemben

Sokszor külsőségekkel, kirívó viselkedésével jelzi, hogy nem szeretne az átlaghoz tartozni. Ám minden Vízöntőben van egy kis sznobság, éppen azért, mert ki akar tűnni, és egy bizonyos „elit klubba” vágyik.

A Vízöntő férfi január 20. – február 19.

Aki Vízöntőhöz köti az életét, kevés unalomban lesz része. Ez a csillagjegy a különleges élményeket és embereket keresi. Szolid és alkalmazkodó nők nem keltik fel az érdeklődését, ám ha házasságra kerül a sor, a megbízhatóságot részesíti előnyben. Talán fárasztja a saját csapongó gondolkodása és életvezetése, és otthoni harmóniára vágyik. A Vízöntőnek a lakása és az öltözködése sem hétköznapi, a nézetei gyakran merészek, megbotránkoztatóak. Sokszor külsőségekkel, kirívó viselkedésével jelzi, hogy nem szeretne az átlaghoz tartozni. Ám minden Vízöntőben van egy kis sznobság, éppen azért, mert ki akar tűnni, és egy bizonyos „elit klubba” vágyik. A Vízöntő férfiak nagy része valamilyen körbe, klubba, egyesületbe jár, sportol, táncol, szellemileg folyamatosan továbbképzi magát. A társában is elsősorban a barátot, a beszélgetőpartnert keresi. A túlérzékeny és érzelmi alkatok elhanyagolva érezhetik magukat mellette, bár rendkívül segítőkész, az érzelmek kimutatását mégis szentimentalizmusnak tartja. A tipikus Vízöntő hanyagolja a formális dolgokat, a merev szabályokat. A féltékenység ritkán kísérti meg, de a szabadságához ragaszkodik.

Vízöntő férfi – Kos nő
Egy Kos nő szenvedélyes a szerelemben is, és feltétlen őszinteséget vár el a partnerétől. A Vízöntő szabadságvágyát elfogadja, szabadosságát azonban nem tűri. Mindennek ellenére sikeresen együttműködnek a kapcsolatukban, és valóra váltják közös álmaikat.

Vízöntő férfi – Bika nő
Ebben a kapcsolatban korántsem biztos, hogy a „szerelem legyőz minden akadályt”. Ez a vibráló és nyughatatlan férfi, bár értékeli a különleges szépséget és harmóniát, amit egy Bika nő teremt, sokszor mégis szabad szárnyalásra vágyik.

Vízöntő férfi – Ikrek nő
Mindketten a változatosságtól boldogok, ezért az olvasás, az utazás és a programok élveznek elsőbbséget, míg az otthoni rutinmunkát és a családi feladatokat sokszor rabságként élik meg. De megértők és megbocsátók egymás iránt.

Vízöntő férfi – Rák nő
Különböznek gondolkodásukban és viselkedésükben is. A Vízöntő nagyobb önállóságot és következetességet vár el partnerétől, és nem tud mit kezdeni annak sértődékenységével. A szellemi összhang hiánya okozhatja az elhidegülést egymástól.

Vízöntő férfi – Oroszlán nő
Az ellentétek vonzalma lobbanthatja szerelemre őket, majd az Oroszlán nő a férfi családiasságát és nagyvonalúságát hiányolja. Akkor működik hosszú távon a kapcsolat, ha az Oroszlán nő megbecsülve érzi magát, és megegyeznek a játékszabályokban.

Vízöntő férfi – Szűz nő
A Vízöntő férfi túl szorosnak és bénítónak érezheti a Szűz nő precíz szabályait és magas elvárásait. Akkor lehetnek boldogok egymással, ha a nő elfogadja a férfi szabadságvágyát, a férfi pedig a hétköznapokban és az anyagi dolgokban alkalmazkodik.

Vízöntő férfi – Mérleg
Ez a Vénusz-nő kellemes és szórakoztató életre, romantikus szerelemre vágyik, és ha megkapja, alkalmazkodik a Vízöntő csapongó életmódjához. De nem sokáig, ugyanis elbűvölő viselkedésével ezt a nyughatatlan férfit tartósan otthon tudja tartani.

Vízöntő férfi – Skorpió nő
Nincs az a férfi, akit egy titokzatos Skorpió nő el ne tudna kábítani, még a józan Vízöntő sem tud ellenállni a csábításainak. Ennek ellenére ez a logikusan gondolkodó férfi képes átlátni a rá leselkedő veszélyeket, a birtoklási vágyból eredő féltékenységet.

Vízöntő férfi – Nyilas nő
A kapcsolatuk semmiképpen sem szokványos és hétköznapi, mindketten saját elképzeléseiket, sokszor hirtelen ötleteiket és szárnyaló ideáljaikat követik. A nő lesz kénytelen a praktikus dolgokkal foglalkozni, ennek fejében az otthoni dolgokban határozhat.

Vízöntő férfi –Bak nő
A Bak nő anyagi biztonságra és kiegyensúlyozott családi életre vágyik, ezért akkor is támogatja Vízöntő férjét, ha ő maga nem akar karriert. Konfliktust okozhat a férfi könnyelműsége, de a válást egy Bak ügyesen elkerüli.

Vízöntő férfi – Vízöntő nő
Barátkozó és szabad életmódjukból következően sok Vízöntő társaságban ismeri meg egymást, és az esetek többségében a szokásosnál később házasodik. A kapcsolat alakulása azonban változatos és élményszerű, a legtöbbször teljesen kiszámíthatatlan.

Vízöntő férfi – Halak nő
Szabadon szárnyaló, határtalan fantáziaviláguk szinte észrevétlenül egymás mellé sodorhatja őket, és a nagyvonalúságuk is erősíti a tartós kapcsolatot. A Halak nő csodálatával erősíti a férfi önbizalmát, és meleg, barátságos hangulatot teremt.

Fotó: pixabay

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete