Ezotéria

Végre magára koncentrálhat ez a két csillagjegy: horoszkóp július 9. – július 15.

A Meglepetés horoszkópjából ezen a héten is megtudhatjuk, mit jeleznek a csillagok, várnak-e ránk új kapcsolatok, munkahelyi változások, váratlan izgalmak vagy nyugalmas hétköznapok.

KOS
III. 21.–IV. 20.
Fontos időszak zárul le az életében. Bár már régóta várt erre, eleinte mégis hiányérzettel küzd. Ne aggódjon, ez csak a megszokás miatt van, amihez hajlamos ragaszkodni. Legyen spontánabb, ezzel önmagának tenne szívességet. Váratlan vallomás kavarhatja fel az érzelmeit, sőt számos már eldöntött kérdést is újra kell gondolnia. Tisztázza magában, hogy tényleg a megfelelő álmokat hajszolja-e, vagy inkább más úton találná meg a boldogságot.

bika
IV. 21.–V. 20.
Hasznos vonása, hogy képes hosszú távon gondolkodni. De azt se felejtse el, hogy a távlati célig vezető út sem elhanyagolható! Ha nem képes élvezni magát a munkafolyamatot, a siker sem lesz olyan édes, mint szeretné. Bár idegenkedik a lelki társ kifejezéstől, váratlanul meglepő felfedezést tehet olyasvalaki kapcsán, akit eddig alig ismert. Ne gondoljon romantikus kapcsolatra, ez sokkal inkább egy mély barátság kezdete.

IKREK
V. 21.–VI. 21.
Képtelen nyugton maradni és egyszerre nem két-három tevékenységet végezni. Gyakorolja a semmittevést, mert most erre van a legnagyobb szüksége, és ritkán adódik ilyen lehetősége. Magánélete vehetne pozitív fordulatot is, de amíg ön sem döntötte még el, mit szeretne valójában, ne várjon csodát. A másik fél nem tudja kitalálni ön helyett, hogyan tovább. Hallgasson a szívére, az rögtön megsúgja, mi tenné igazán boldoggá – csak ez számít.

Rák
VI. 22.–VII. 22.
A munkahelyén nagy nyomás nehezedik önre, legalábbis egyelőre így éli meg. Ha megpróbálja más szemszögből is megvizsgálni a helyzetét, rájön, hogy valójában nincs is oka a pánikra, némi pluszmunkával gond nélkül boldogul. A szabadidejében már-már idilli órákat tölthet családi körben. Ennek csak az a feltétele, hogy ne terhelje a többieket az aggodalmaival és a zsörtölődésével, legyen képes ellazulni. Ez a saját jól felfogott érdeke is.

OROSZLÁN
VII. 23.–VIII. 23.
Párkapcsolatában helyreáll a stabilitás, szinte semmi sem képes önöket kizökkenteni a nyugalmukból, ha együtt vannak. Nagyobb társaságban viszont egyfajta vibráló izgatottság uralkodik el önön, ami negatív változást idéz elő a személyiségében. Ne akarjon mindenáron mindenkit lenyűgözni és lekörözni, különösen, ha az adott témában nem kimondottan járatos. Kellemetlen helyzetbe sodorhatja önmagát, holott erre semmi szükség.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Végre a saját vágyaira és céljaira koncentrál – ehhez ne szégyelljen akár segítséget is kérni. Tett már annyi szívességet másoknak, hogy ők örömmel viszonozzák ezeket. Velük is jót tesz, mert lényegében az adósának érzik magukat, így legalább törleszthetnek egy kicsit. Képes mindent részletekben is és egyben is látni, így semmi sem kerülheti el a figyelmét. Ennek nem csupán a munkahelyén, hanem az otthonában is hasznát veheti.

MÉRLEG
IX. 24.–X. 23.
Egészsége megőrzéséhez nagyobb odafigyelésre van szükség, és persze a szilárd elhatározásra, hogy változtat eddigi életmódján. Sérülékenysége intő jel. Ne engedje, hogy eltereljék a figyelmét a valóban lényeges információkról, mert jó lehetőségektől eshet el. Még ha nem is ártó szándékkal zavarják össze a gondolatait, legyen ezúttal határozott, és összpontosítson. Kreativitásának hála, egyszerre több jó ötlet is eszébe jut.

SKORPIÓ
X. 24.–XI. 22.
Nem baj, ha nem a sült galambra vár, de a rámenősségnek is megvan a határa. Találja meg azt a pontot, amikor még céltudatosnak, de nem erőszakosnak ítélik meg. Akkor se essen túlzásba, ha a jó szándék vezérli, és nem is a saját érdekében intézkedik. Remek lehetőség kínálkozik új szakmai partnerségek kialakítására vagy hosszú távú projektek elindítására, most teljes az összhang. Kreativitása senkiben nem hagy kétségeket a várható siker felől.

NYILAS
XI. 23.–XII. 21.
Elérkezett a megfelelő időszak a rossz szokások, rögeszmék és érzelmi kényszerek felszámolására. Bízhat a saját akaraterejében, de partnere és családtagjai támogatására is számíthat. Egy feszültséggel teli helyzetben legyen ön a nagyvonalúbb, és törje meg a jeget azzal, hogy elsőként enged. Ezzel ön is jól jár, hiszen nemcsak jobb színben tűnik fel mások szemében, de nagyobb befolyása is lesz az események alakulására.

BAK
XII. 22.–I. 20.
Érdemes most meghoznia a hosszú távú elköteleződésre vonatkozó döntéseket, különösen szakmai területen. Tisztánlátása akár a szerződések megkötésekor is segítségére lesz, de a szóbeli megállapodásoknál is képes minden elejtett megjegyzésre, jelentőségteljes hangsúlyra vagy éppen gesztusra odafigyelni és azokat értelmezni. Ha jó véleménnyel van valakiről, ne tartsa magában, ne féljen dicsérni, ettől ön nem lesz kevesebb.

VÍZÖNTŐ
I. 21.–II. 19.
A jó szerencse ön mellé szegődik, és ez az élete minden területén érezteti jótékony hatását. Megerősödött karizmája nagy népszerűséget hoz, ami pozitívan hat az önbizalmára is. Ebből a munkahelyén is sokat profitálhat – nemcsak a kollégái, a főnöke is az ön társaságát keresi majd. Szerelmi és baráti kapcsolatait a saját szája íze szerint alakíthatja, természetesen csakis úgy, hogy az a másik félnek is előnyös legyen.

HALAK
II. 20.–III. 20.
Alapossága és logikus gondolkodása ezúttal oda vezeti, hogy szinte mindenben kételkedni kezd, és még önmagát is képes elbizonytalanítani. Ilyenkor tartson egy kis szünetet, szívjon friss levegőt, rögtön tisztábban látja majd a megoldáshoz vezető utat. Ha végig is hallgatja ismerősei végtelen panaszáradatát, egy pillanatra se feledkezzen meg arról, hogy ezek nem az ön problémái, így az sem az ön feladata, hogy megoldja őket.

Fotó: shutterstock

Címkék: