Konyha

Négy hozzávaló kell a tökéletes vacsorához: Sajtszószos csirkemell – Recept

Extra gyorsan elkészül és extra finom ez a csirkemell, amiben sosem szárad ki a kényes hús.

Sajtszószos csirkemell

Hozzávalók:
• 60 dkg csirkemell darabolva vagy szeletelve
• 3-4 dkg liszt
• 20 dkg félkemény sajt (pl. gouda)
• 3 dl tejszín
• só, frissen őrölt bors

1. A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A megmosott, szárazra törölt csirkemelleket finoman sózzuk, borsozzuk, és megforgatjuk a lisztben.
2. A szeleteket tűzálló tálba helyezzük, egyenletesen megszórjuk a lereszelt sajttal.
3. A tejszínt megsózzuk, ráöntjük a sajtos csirkemellekre. A sütőben 30 perc alatt készre sütjük.

Fotó: Vrábel Kriszta