Virslis tésztasaláta
Hozzávalók 4 adaghoz:
• 30 dkg fusilli tészta
• 3 pár virsli
• 25 dkg főtt kukorica (konzerv)
• 5 dkg rukkola
• 1 fej vöröshagyma
• 2 dl natúr joghurt
• 1 teáskanál mustár
• 2 evőkanál majonéz
• só, frissen őrölt bors
1. A tésztát bő, sós vízben megfőzzük. Az utolsó percben hozzáadjuk a karikákra vágott virslit és a lecsöpögtetett kukoricát is. Leszűrjük, és egy tálba szedjük, hűlni hagyjuk.
2. Ha kihűlt, hozzáadjuk a vékonyra felszeletelt hagymát és a rukkolát is.
3. A joghurtot összekeverjük a mustárral és a majonézzel, sóval, frissen őrölt borssal ízesítjük. Az öntetet a tésztára öntjük, és alaposan elkeverjük.
Fotó: Vrábel Kriszta