Ha van egy csomag tészta a kamrában, egy sűrű napon is meg van mentve a vacsora. Egyszerűen, pillanatok alatt készíthetünk belőle különleges fogásokat.
Ha van egy csomag tészta a kamrában, egy sűrű napon is meg van mentve a vacsora. Egyszerűen, pillanatok alatt készíthetünk belőle különleges fogásokat.
Egy jó leves a zord időben is értelmet ad a hétköznapoknak, ráadásul könnyen és gyorsan el is készíthető. Ezek a laktató levesek akár egytálételnek is megfelelnek, főétel sem...
Ha van egy csomag tészta a kamrában, egy sűrű napon is meg van mentve a vacsora. Egyszerűen, pillanatok alatt készíthetünk belőle különleges fogásokat.
Ha van egy csomag tészta a kamrában, egy sűrű napon is meg van mentve a vacsora. Egyszerűen, pillanatok alatt készíthetünk belőle különleges fogásokat.
A csokoládét nem lehet megunni – hát még, ha a narancs gyümölcsös édességével és a kávé kesernyés aromájával párosítjuk!
Kakaós-magos müzli Hozzávalók 10 szelethez: • 13 dkg gluténmentes zabpehely • 2 dkg chiamag • 10 dkg édes alma • 7 dkg durvára vágott dió/mandula/pekándió • 3 dkg cukrozatlan...
Selymes, fűszeres krém, amely szinte függővé tesz, ha egyszer megkóstoljuk. Számtalan változata létezik, az azonban közös bennük, hogy nagyon egészségesek.
Sokan csak azért várják a hűvös időt, hogy végre lehessen kocsonyát készíteni. Nekik van igazuk! Elő a nagylábosokkal és már rotyoghat is az aranyló húsleves!
Húsok, zöldségek bundában: így lesz olyan tökéletes a panír, ahogy csak a nagyik képesek elkészíteni
A magyar konyha egyik jellegzetessége, hogy mindenféle alapanyagot képes kirántani. A panírozás a legismertebb műveletek közé tartozik, mégis vannak apró titkai és különleges...