Az ünnepen – reggelire vagy vendégváráshoz – szívesen teszünk valamilyen apró különlegességet a sonkával, zöldségekkel teli asztalra. Ezeknek az ennivalóknak a válogatós...
A wok a kínai és a távol-keleti konyha alap konyhai kelléke, de szerencsére már nálunk is kapható. Formája miatt sokkal gyorsabban készül el benne az étel.
A kenyérnél finomabb alapanyagból készülő, élesztővel kelesztett finomság a középkor végétől az ünnepi étkezések egyik főszereplője. Kerek és fonott, de akár töltött...
Gyors pástétom Hozzávalók: ■ 20 dkg csirkemáj ■ 5 dkg húsos szalonna ■ 1 fej hagyma ■ 4 evőkanál tejszín ■ 2 csapott evőkanál zsír ■ 1 teáskanál mustár ■ só, bors A...
Javában tart a nagyböjt, és előttünk van még a nagypéntek is. Készítsünk húsmentes, ám sok finom zöldséget tartalmazó réteseket, pitéket vacsorára!
Nem jó belőle sem a túl erős, sem a túl gyenge, ahogy a túl forró és a túl hideg sem. De akkor mégis hogyan készül az igazán jó tea?
Nem muszáj barista tanfolyamra mennünk ahhoz, hogy krémes presszó kerüljön a csészébe, vagy a kapucsínó habja szépen megálljon. Nyűgözze le magát és szeretteit a következő...
Javában tart a nagyböjt, és előttünk van még a nagypéntek is. Készítsünk húsmentes, ám sok finom zöldséget tartalmazó réteseket, pitéket vacsorára!
Javában tart a nagyböjt, és előttünk van még a nagypéntek is. Készítsünk húsmentes, ám sok finom zöldséget tartalmazó réteseket, pitéket vacsorára!
Folyton rohanunk, nincs időnk átgondolt diétára és állandó főzőcskézésre. Ezt a diétát azoknak találták ki, akik szeretnének gyorsan néhány kilótól megszabadulni.