Hiány alakul ki olyasvalamiből, amiről eddig nem is gondoltuk, hogy szükség van rá a kenyérsütéshez.
Az egészségünk érdekében megpróbálunk minél kevesebb csokoládét, fagyalaltot, pékárut fogyasztani, de sajnos ez nem elég. Számos más étel és ital is rejthet...
Elsőre szokatlan párosításnak tűnik ez a két alapanyag, de csak addig, amíg az ember meg nem kóstolja.
Mihamarabb meg akarunk szabadulni a tüsszögéstől, orrdugulástól, torokkaparástól. Ehhez azonban nem kell feltétlenül azonnal a gyógyszertárba rohannunk, otthon is...
A közelgő tél ellen a régiek jókedvű bolondozással védekeztek. Ez a hagyomány a mai konyhákbanis tovább él.
Szinte minden háztartásban előfordul néha, hogy a kamrában tárolt banán teljesen bebarnul, és már senki sem kívánja. Ahelyett, hogy a kukában végezné, egészen meglepő...
A boltok polcain folyamatosan tapasztaljuk a termékek drágulását. Nagy nevű és múltú éttermek, cukrászdák zárnak be, mert az egyre emelkedő inflációval szemben nincs más...
A sertés alsó lábszára nem a diétás konyha kedvence, de nagyon finomakat főzhetünk belőle, ami a hideg időben még jobban esik.
Lehet kel-, édes- vagy savanyú káposzta, a csülöknek egyszerűen mindenféleképpen jól áll ez a leveles zöldség.
A mai napig az ország legnépszerűbb protokoll-szakértője. Nyugdíjasként sem pihen: előadásaival járja a vidéket, és arra tanítja az embereket, hogy szeressék az életet.