Lélek

Egy lépéssel a kiszáradt láb előtt

Nyáron szívesen viselünk nyitott, szellős szandált, sarut, papucsot, ám ilyenkor a talp, a sarok bőre gyakran kiszárad, és könnyen berepedezik. Gon-dos lábápolással nemcsak a bőr szépségét, hanem egészségét is lehet védeni.

Orvostechnikai eszköz. Kizárólag gyógyszertárban kapható.

A Flexitol Sarokápoló Balzsam intenzíven hidratálja és hatékonyan regenerálja a nagyon száraz, repedezett bőrt. Gyógyászatilag igazolt hatása már egy napon belül érzékelhető. Rendkívül gazdag összetételű formula, amely 25 százalék ureatartalmával jelentősen növeli a bőr természetes vízmegkötő képességét, és elősegíti az ápoló összetevők felszívódását, mint amilyen a sheavaj, a panthenol vagy a lanolin.

Az urea gondoskodik a bőr nedvességszintjének, rugalmasságának megtartásáról, és mérsékeli a bőrön keresztül elvesztett víz mennyiségét. Emellett hozzájárul a bőr megújulási folyamatának felgyorsításához, segíti az elhalt hámsejtek leválását. Továbbá az urea támogatja a bőrápoló és tápláló anyagok behatolását a bőr mélyebb rétegeibe.

A Flexitol Sarokápoló Balzsamot cukorbetegek is használhatják. A cukorbetegség egyik jellemző tünete a bőrszárazság, amely a test egész felületén jelentkezhet, de a sarkokon és a talpon válik igazán érezhetővé. A nem megfelelő bőrápolás pedig súlyos következményekkel járhat. A száraz tapintású, repedezett bőr sérülései csak lassan gyógyulnak be, miközben a nyílt sebek az elfertőződés veszélye miatt komoly kockázatot jelentenek a cukorbetegek számára. A lábápolásra esetükben különös figyelmet kell fordítani.

PROMÓCIÓ

Jóváhagyási kód:  19STADAFLEXITOL3AP5/2019.08.07

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete