Lélek

Ne akarjanak férfiként vezetni!

A férfiak nem bírják elviselni, ha egy nő mondja meg nekik, hogy mit csináljanak, vagy a többi nő fúrja meg, ha egy hölgy kerül a vezetői székbe?
agresszió előítéletek empátia érzelmek faragó melinda főnök főnöki szék hormonok kisebbrendűségi érzés kompromisszum munkahely női főnök pszichológus ványik dóra vezető vezetői poszt

Biztosan mindenki életében akadt már olyan főnöke, akivel nem tudott kijönni. Sőt, talán éppen azért állt tovább a munkahelyéről, mert egyszerűen nem működött vele a kémia. Vannak olyanok, akik állítják, sokkal inkább meggyűlt a bajuk a vezetőjükkel, ha nő ült a főnöki székben. Vannak olyan sztereotípiák, amelyeket mindannyian hallottunk már; a női főnök arrogáns, és a hormonjai irányítják, ezen kívül utálja, ha egy beosztottja csinosabb és fiatalabb nála. De ugyanígy előítéletekkel kell szembenéznie annak a férfinek, aki vezetői posztot kapott, ám a magassága nem éri el a 170 centimétert; ő bizonyára agresszióval és pikírt megjegyzésekkel palástolja, hogy a termete miatt kisebbrendűségi érzése van.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete