Lélek

Segítség! A barátnőm nem pasit akar hanem engem!

A legjobb barátnőjével az ember különleges kapcsolatban van. Nincsenek titkok, csak támogatás és elfogadás. De mit tegyünk, ha meghitt viszonyunkat hirtelen megzavarja egy váratlan vallomás, amiből kiderül, a barátnőnk irántunk érez vonzalmat?
bibók bea elfogadás erotikus élmény erotikus fantáziák érzelmi intimitás heteroszexuális homoerotikus fantázia homoszexualitás páhy anna pornó szexuális orientáció szexuális vágy szexuálpszichológus

Napjainkban gyakran előfordul, hogy egy nem heteroszexuális ember színt vall, vállalja az előbújás, a coming out kockázatát, és felvállalja szexuális orientációját. Manapság egyre sűrűbben találkozunk a jelenséggel, de régen erről egyszerűen nem beszéltek, tabuként kezelték. Ezért még nincsenek meg a forgatókönyveink arról, hogyan is kell előbújni, hogyan lehet ezt jól csinálni. Ha egy nő eljut odáig, hogy egy másik nő elé áll, és azt tudja neki mondani, szeretnék veled szexuális kapcsolatot létesíteni, az már egy nagyon komoly belső munka eredménye, Bibók Bea szexuálpszichológus azt is elmagyarázza nekünk, miért.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete