Lélek

5 ismert játék újra(szexre)gondolva!

Mókázni jó – kijárási tilalom idején pedig még jobb! Két hete arra adtunk biztos tippeket, hogy ne üssük agyon a párunkat a karanténban – most pedig eljött az ideje, hogy megmutassuk: hogyan lehet szó szerint pikánsan és izgalmasan elütni a közös időt!
b. molnár márk betegségek dr. hevesi kriszta erotikus fantáziák erotikus játékok immunrendszer intim játékok játék karantén koronavírus pikkelysömör stressz szex szexjátékok szexuálpszichológus

„Az egyik legfontosabb az egészségünk védelme: a stressz köztudottan az immunrendszert támadja, és a szervezet legyengített védelmi vonala így fogékonnyá tesz mindenféle betegségekre. Nézzünk körül ismerőseink, családunk körében, milyen gyakran jelenik meg náluk valami – a koronavírustól független – betegség. Előjön a pikkelysömör, begyullad a fog, daganatok jelennek meg, és nagyon sok a haláleset. A stressz az, ami megbetegít. Ezért minden olyan dolog, ami a stresszt tompítja, konkrétan az egészégünket védi – hangsúlyozza dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus. – Ezek között kiemelt szerepe van a sikerélménynek – ezért fontos az otthoni idő strukturá-lása, az elégedettséget adó munkák –, a rendszeres sportolásnak, a humornak és esetleg a szexnek. Annyi szó esik a karantén kapcsán a szexről – hogy mennyi időnk lesz most rá –, hogy ez sokakat bizony frusztrációval, rossz érzéssel tölthet el.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete