Lélek

Szexelni szeretnék! Hogyan adjam JÓL a párom tudtára?

Egy mondás szerint a jó kapcsolatnak a szeretet az alapja, a szex pedig a motorja. Sokan mégsem tudják, hogyan gyújtsuk be jól az utóbbit, és vele együtt a társunkat is. Segítünk!
szex párkapcsolat b. molnár márk dr hevesi krisztina szexuálpszichológus kezdeményezés erotika szexuális élet szerepjátékok

Fontos azt tisztázni, hogy miért olyan nehéz a párunk tudtára adni, kimondani neki, hogy bizony szexet szeretnénk tőle? „A találkozások időszakában nem kellettek jelek, a randik természetes részét képezték az együttlétek: mozi, utána szex, közös filmezés, aztán szex, és még sorolhatnám – mondja dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus. – Az összeköltözéssel azonban ez a struktúra elveszett, és akár egy teljes hétvégén képesek a párok szex nélkül »elkergetőzni« a lakásban, hogy mindig egyiküknek épp »nem alkalmas«, mert pont valamit nagyon csinál, vagy a másik még nem zuhanyozott…” – magyarázza a szakértő, aki éppen ezért öt olyan kommunikációs módszert, helyzetgyakorlatot is felvázol – ráadásul külön férfiaknak és nőknek –, amivel egyértelművé tehetjük a másik számára, hogy mit is szeretnénk tőle!

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete