Lélek

Tinik, nyár, szex

Eljött egy újabb nyár, ami kicsit más, mint az előzőek, de ha szexről és szerelemről van szó, nincs új a Nap alatt. Csakhogy felnőtt egy új generáció, akik másképpen állnak ehhez a kérdéshez. Nekik szól most ez az írás!
b. molnár márk énkép étkezési zavarok kaland kamaszszakértő nyár önbecsülés orsolics zénó pornó sérülés veszélye szeretethiányos lányok szex szexuális kaland szexuális tapasztalatok szorongás tinédzserkor tinik új generáció

„Ahogy beköszönt a nyár, szó szerint lelazulnak a fiatalok, hisz manapság az iskola tényleg szorongásokat kelt bennük – kezdi Orsolics Zénó kamaszszakértő. – Elkezdenek vágyni arra, hogy kalandozzanak az ismerkedés dzsungelében, szexuális tapasztalatokat szerezzenek. Ezzel nincs is semmi baj, de az ő korukban nagy a sérülés veszélye. »Mennyire tudok én csajozni?« »Miért szorongok?« »Tényleg most történjen meg az első alkalom?« »Hogy szólítsam meg?«– temérdek kérdés megfogalmazódik bennük, a válaszokat pedig legtöbbször a kortárs környezet, az internet vagy legrosszabb esetben a pornó adja meg. Jó lenne, ha tudnák, hogy, hogy nem ezeknek kell megfelelni, csak önmaguknak, annak, amire igazán vágynak!”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete