Lélek

7 szokatlan jel, hogy megtaláltuk az igazit és 3 hogy biztosan nem

Amikor randizni kezdünk valakivel, szeretnénk hinni, hogy ő az igazi. De honnan tudhatjuk, hogy valóban ő az?
7 jel bata kata bizalom igazi megtaláltuk az igazit nagy ő párkapcsolat randi szerelem

1. Vele akarok unatkozni!

Megőrülünk attól, amikor a párunk nem szervez programot, ki sem mozdulunk otthonról, csak bámuljuk a falat? Akkor ő biztos, hogy nem az igazi! Ha valaki tényleg a másik felünk, akkor bármilyen fura, de még unatkozni is jó vele. Nem érzünk kényszert arra, hogy egyik programról a másikra siessünk, mert vele még az is jó, ha csak szótlanul ülünk egymás mellett, és elmerülhetünk a saját gondolatainkban.

2. Nélküle inkább nem!

A legjobb élmény sem ér egy fabatkát sem, ha ő nem éli át velünk! Hiába nézzük meg a legviccesebb filmet a világon, vagy jutunk el a legcsodásabb hegycsúcsra, még a nagyi sütije sem olyan finom, mint máskor, ha nem együtt esszük.

3. Csak én vagyok

A legfantasztikusabb abban, ha a nagy ő-re rátaláltunk, hogy nem akarunk másnak mutatkozni annál, amilyenek vagyunk. Bátran lehetünk önmagunk, nem kell kínosan ügyelni a viselkedésünkre, a véleményünkre, nem kell senkinek megfelelnünk, mert pontosan tudjuk, hogy ő önmagunkért szeret, nem pedig az általa ideálisnak vélt partner tulajdonságaival akar felruházni minket. Természetesek vagyunk, feszengések és korlátok nélkül.

4. A barátok is fontosak, de…

Ha eddig minden szabad percünket a barátainkkal töltöttük, de most erre annyira nem vágyunk, akkor valami megváltozott az életünkben! Méghozzá az, hogy boldogok vagyunk a társunkkal, és nem csak hogy vele szeretnénk lenni, de nem is vágyunk más társaságára. Ez olyan fura érzés, hogy sokszor még saját magunknak sem akarjuk bevallani.

5. Ezt én tényleg megeszem?

Annak, hogy rábukkantunk az igazira, a legfurább jele, ha megkóstolunk olyan ételeket is, amelyeket azelőtt elképzelhetetlennek tartottunk. A legérdekesebb az egészben, hogy nem azért tesszük ezt, hogy a másiknál begyűjtsünk egy jó pontot, hanem mert kedvünk van hozzá, mert mellette valahogy nyitottabbá váltunk.

6. Úgy, ahogy van!

Bármilyen fura, de nem agyalunk azon, hogy elég helyes-e, mit szólnak hozzá a barátnőink, mert nekünk ez cseppet sem számít. Számunkra úgy tökéletes, ahogy van, semmit nem változtatnánk rajta! És ez bizony nem csak a frizurájára vagy az öltözködésére igaz, hanem az egész lényére. Nem kell, hogy mindig, mindenben egyetértsen velünk, fenntartások nélkül elfogadjuk, ha valamiről más a véleménye vagy az ízlése.

7. Ott van mindenhol!

Persze minden kapcsolatban elképzeljük, hogy a másikkal együtt fogunk megöregedni, unokázni meg ilyesmi. De ha tényleg az igazi van mellettünk, akkor nem egyszerűen elképzeljük, hanem biztosak vagyunk benne, hogy ez így lesz. Bármilyen távoli tervünkről kérdeznek minket mások, abba erőlködés és gondolkodás nélkül ott látjuk a másikat mellettünk, ahogy együtt érjük el a célunkat.

Amikor biztos nem ő az…

Nem csak arra vannak elképesztő jelek, hogy végre megtaláltuk az igazit, hanem arra is, ha biztosan nem a megfelelő emberrel hozott össze a sors.

1. Nem bízom benne!

Az teljesen egyértelmű, hogy a bizalom elvesztése nem tesz jót egy kapcsolatnak. De mi van akkor, ha soha nem is bíztunk a másikban? Ha a párunk soha semmit nem vétett ellenünk, mégis egészen biztosak vagyunk abban, hogy becsap minket. A legrosszabbat feltételezzük róla, pedig soha nem adott rá okot. Ne keressük a választ a kérdéseinkre, vagy a megoldást, mert nincs. Egyszerűen ő nem a másik felünk. Keresgéljünk tovább!

2. Nem számítunk rá!

Kit hívunk fel, ha bajban vagyunk vagy segítségre van szükségünk? Nem a párunkat, és magunk sem tudjuk, hogy miért? Azért, mert tudat alatt tudjuk, hogy nem ő életünk szerelme, de nem vagyunk hajlandóak az ösztöneinkre hallgatni. Nem akarjuk a segítségét kérni, mert boldogulni akarunk nélküle is.

3. Idegesítő léptek

Ha azt tapasztaljuk, hogy felmegy bennünk a pumpa attól, ahogyan a párunk átsétál a szobán, akkor biztosak lehetünk benne, hogy csak az időnket pazaroljuk vele! Nem ő a mi emberünk!

Fotó: Adobestock

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete