Riportok

„Zokogtam, amikor megláttam, sikerült”

Kilenc gyerekkel kerültek volna az utcára, ha nem segítenek rajtuk – ismeretlenek, akik közösségi felhívásra szinte ezer forintonként adták össze számukra az új otthonra valót. A zsámboki nagycsalád így együtt maradhatott, és tiszta lappal kezdheti újra az életet.
árverés down-szindróma fazekas-simon krisztina gyűjtés hitel hiteltörlesztés követeléskezelő cég közösségi felhívás közösségi média molnár fruzsina nagycsalád összefogás otthon pénzadomány segítség szalai krrisztina

Az első találkozásunkat lemondja, amikor pedig sikerül összehoznunk a beszélgetést, kiderül: Fazekas-Simon Krisztina, férje és kilenc gyermekük épp aznap jelentkezhettek be az új házukba, így Krisztina a hivatali ügyintézés miatt volt kénytelen visszamondani az első találkát. Költözni még nem tudnak – akad még a házon egy kevés munka, hogy kényelmesen lakható legyen –, de a nagycsaládos édesanya szerint már csak egy-két hetet kell eltölteniük az árverezés alatt álló régi lakásban. Zsámbokon, az asszony volt férjének a házában, ahol 18 évet éltek.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete