Gyerekként hidegkonyhai szakács szerettem volna lenni, de mivel ilyen szak nem volt, cukrásznak jelentkeztem. Már fiatalon is nagyon szerettem a hasamat, így jó ötletnek tűnt, hogy olyan szakmám legyen, ami szorosan kötődik a főzéshez. Amikor elvégeztem a sulit, és katona lettem, a laktanyában a konyhára kerültem, ott kaptam rá a főzésre. Jól érzem magam a mostani konyhánkban, mert elég tágas, és minden kézre esik. Tipikus férfi ételeket készítek, többnyire grillhúsokat vagy pörköltet, mert pepecselni nem szeretek, nincs kézügyességem. Többször volt már konyhai balesetem, mivel kissé türelmetlen vagyok, és kapkodás közben hajlamos vagyok elvágni a kezem. Nem használok szakácskönyvet, saját ötlet alapján főzök. Szerintem, akinek van érzéke a főzéshez, az nem méricskél, ránézésre tudja, hogy miből mennyi kell.
Sipos Péter, az Irigy Hónaljmirigy énekese: „Gyakran szenvedek konyhai balesetet”
2018. február 19.
1 perc az átlagos olvasási idő

-
Megosztás
Kapcsolódó cikkek
TOP Cikkek
Receptjeink
Balázs Klári címlapfotózás
Gidamentés
Szofi a gólya
Csomagolásmentes üzlet
Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete
Címkék
50+
b. molnár márk
barnyák mónika
barátság
bata kata
család
debreczeni csilla
egészség
endrei judit
esküvő
ezotéria
gyász
holczhaffer csaba
házasság
karantén
karácsony
klinikai szakpszichológus
konyha
korhatártalanul
koronavírus
lélek
makai gábor
műsorvezető
pszichológus
páhy anna
párkapcsolat
recept
receptneked
retró
rtl klub
sorozat
sport
szerelem
szexuálpszichológus
sztárszerző
szurovecz kitti
színész
színésznő
Tv2
vermes nikolett
válás
ványik dóra
x-faktor
énekesnő
önbizalom