„Hihetetlen, hogy az elmúlt évtizedekben mennyit változott a világ. Amikor 9 éves koromban elkezdtem főzni a kistestvéreimre, még sparhelten főtt a paprikás krumpli, és mielőtt nekiláttam főzni, gallyakat gyűjtöttem a közeli erdőben, azzal gyújtottam be. Most tágas és modern konyhám van: elég, ha az ujjbegyemmel megérintem a főzőlapot, és máris kezdődhet a főzés! Szeretem a modern dolgokat, Gusztitól is kaptam szép új háztartási eszközöket, de ragaszkodom azokhoz a piros, zománcozott lábasokhoz is, amiket még Nagyecseden használtam, fiatalasszony koromban. Guszti mondja is, ezeknek a régi lábasoknak lelkük van, mert a bennük készült szabolcsi töltött káposzta a legeslegjobb a világon!”
Bódi Margó: „A zománcozott lábasoknak lelkük van”
2018. február 20.
1 perc az átlagos olvasási idő
-
Megosztás
Kapcsolódó cikkek
TOP Cikkek
Receptjeink
Balázs Klári címlapfotózás
Gidamentés
Szofi a gólya
Csomagolásmentes üzlet
Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete
Címkék
50+
b. molnár márk
bata kata
betegség
család
desszert
diéta
ebéd
egészség
endrei judit
esküvő
ezotéria
fogyás
főétel
gyereknevelés
gyász
holczhaffer csaba
horoszkóp
hosszú házasság
házasság
karácsony
kert
konyha
koronavírus
nagymama
pszichológus
páhy anna
párkapcsolat
recept
receptneked
retró
rtl klub
spórolás
szerelem
szexuálpszichológus
sztárszerző
szurovecz kitti
színész
színésznő
Tv2
vacsora
vermes nikolett
válás
ványik dóra
édesség