„Hihetetlen, hogy az elmúlt évtizedekben mennyit változott a világ. Amikor 9 éves koromban elkezdtem főzni a kistestvéreimre, még sparhelten főtt a paprikás krumpli, és mielőtt nekiláttam főzni, gallyakat gyűjtöttem a közeli erdőben, azzal gyújtottam be. Most tágas és modern konyhám van: elég, ha az ujjbegyemmel megérintem a főzőlapot, és máris kezdődhet a főzés! Szeretem a modern dolgokat, Gusztitól is kaptam szép új háztartási eszközöket, de ragaszkodom azokhoz a piros, zománcozott lábasokhoz is, amiket még Nagyecseden használtam, fiatalasszony koromban. Guszti mondja is, ezeknek a régi lábasoknak lelkük van, mert a bennük készült szabolcsi töltött káposzta a legeslegjobb a világon!”
Bódi Margó: „A zománcozott lábasoknak lelkük van”
2018. február 20.
1 perc az átlagos olvasási idő

-
Megosztás
Kapcsolódó cikkek
TOP Cikkek
Receptjeink
Balázs Klári címlapfotózás
Gidamentés
Szofi a gólya
Csomagolásmentes üzlet
Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete
Címkék
50+
b. molnár márk
barnyák mónika
barátság
bata kata
család
debreczeni csilla
egészség
endrei judit
esküvő
ezotéria
gyász
holczhaffer csaba
házasság
karantén
karácsony
klinikai szakpszichológus
konyha
korhatártalanul
koronavírus
lélek
makai gábor
műsorvezető
pszichológus
páhy anna
párkapcsolat
recept
receptneked
retró
rtl klub
sorozat
sport
szerelem
szexuálpszichológus
sztárszerző
szurovecz kitti
színész
színésznő
Tv2
vermes nikolett
válás
ványik dóra
x-faktor
énekesnő
önbizalom