Sztárok

Létay Dóra: „A nehézségek után a mostani boldogságom ajándék”

Létay Dóra a színpadon gyötrődő, fiatalasszonyt alakít, míg a valóságban nagyon is boldog párja oldalán. Mint mondja, olykor nem könnyű átkapcsolni, miután kilépett a színház kapuján!
címszerep alakítás éliás gyula felkészülés jógával józsef attila színház karenina anna bemutató létay dóra szurovecz kitti telihay péter rendező

Küszöbön áll a Karenina, Anna bemutatója a József Attila Színházban, amelyben Létay Dóra a címszerepet alakítja. Mint mondja, nem kis erőfeszítésébe kerül megformálnia a karaktert, és nemcsak a tengernyi szöveg miatt: a szerelmi háromszögben szenvedő asszony története a színésznő lelkét is alaposan próbára teszi. Dóra elárulta, ő maga még sosem volt Tolsztoj hősnőjének helyzetében, ennek ellenére mélyen átérzi Anna lelki életét, és még órákkal a próba után is borús, nyomott a hangulata a történettől. „Ez az időszak a szeretteimet is alaposan próbára teszi – meséli Létay Dóra. – Ilyenkor már nem tudok otthon sem teljes értékű édesanya, sem teljes értékű társ lenni, annyira leköt, hogy kidolgozzam magamban a karaktert, hogy az alakításom teljes lehessen.”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Akciós előfizetési ajánlatunk

Video